Beleggingsobject in verhuurde staat te Geldrop

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Prijs BOG: 525000
Perceeloppervlakte: 380 m2
Bedrijfsoppervlakte: 320 m2
Verkoopoppervlakte: 300 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Dit mooie en goed onderhouden beleggingspand staat in de wijk ‘Zes gehuchten’ in Geldrop. De gemeente Geldrop-Mierlo is een dorp net onder de rook van Eindhoven en telt circa 30.000 inwoners.

Het pand is gelegen aan de doorgaande straat in de wijk, nabij de kerk. Het pand is al meer dan 25 jaar eigendom. Op dit moment is het pand in verhuurde staat, maar het pand kan ook worden opgeleverd, vrij van huur. Café Zaal De Herberg zit al vele jaren op deze prachtige locatie en draait prima.

Boven het café is een zeer ruim appartement gelegen, welke voorzien is van een eigen entree.

De zaal is later aan het pand gebouwd en voorzien van de zogenoemde ‘box in box’ constructie.

Aan de voorzijde is er de mogelijkheid om een terras te plaatsen. Dit is gedeeltelijk mogelijk op grond van de gemeente, waar men dan ook precariorechten voor moet betalen.Het gebouw verkeerd in prima staat en is door de jaren heen goed onderhouden. Er rust een horecabestemming op de locatie, wat het toelaat om verschillende formules te huisvesten.Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving!Kortom een prima belegging of mogelijkheid tot herontwikkeling. Wilt u graag het geheel vrijblijvend komen bezichtigen? Maak een afspraak met onze makelaar via info@abema.nl of bel 06-55113560.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Beleggingsobject in verhuurde staat te Geldrop?

Ga direct naar de makelaar