Biddinghuizen | Kantine

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-746
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAAR
Voor het seizoen van 2024 zijn wij op zoek naar een pachter voor de kantine van waterskivereniging de Harder.
Het complex van de vereniging bestaat uit een 50-tal huisjes, een haven, een grote parkeerplaats, een toilet/douchegebouw en een mooie gezellige kantine met mooi uitzicht over het Veluwemeer.
De vereniging heeft circa 500 leden en sub-leden en is zeer actief. Ook buiten het vaarseizoen om komen de leden graag naar de vereniging. Tevens is er een waterskischool aanwezig waar – natuurlijk in overleg – leuke arrangementen mee mogelijk en te bedenken zijn.
Wij zoeken een pachter met liefde voor de watersport, die de vereniging het thuisgevoel kan geven in de kantine en zich actief gaat inzetten en mee gaat organiseren van de bestaande en  extra activiteiten.
De pachter is tevens verantwoordelijk (ook de schoonmaak) voor het terrein en het toiletgebouw. Hier staat een vergoeding tegenover vanuit de vereniging.
De kantine is grotendeels ingericht maar u dient wel een en ander zelf aan te schaffen. Er is een prachtig ruim en groot terras aanwezig met uitzicht over de haven en het Veluwemeer. Het terras heeft een groot zonnescherm met heaters.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Biddinghuizen | Kantine?

Ga direct naar de makelaar