Bilthoven | Horeca op camping

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-740
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Bos Park Bilthoven ligt aan het begin van de Utrechtse Heuvelrug midden in Nederland. Hier wandel of fiets je langs de vele buitenplaatsen, landgoederen, Loosdrechtse plassen, door eeuwenoude bossen, langs stuifduinen of over uitgestrekte heidevelden.
Op deze unieke plek, midden in het bos, aan de rand van Bilthoven ligt ons mooie, rustige recreatiepark. Bos park is de start van een veelzijdige vakantie. Het rijke verleden is in dit gebied duidelijk aanwezig. De welgestelden bouwden hier hun buitenplaatsen in de bossen of aan de Vecht waardoor je er een aangename afwisseling vindt van natuur en cultuur.
Prachtig gelegen horecacomplex meteen naast het zwembad en speelgelegenheid. Het geheel bestaat uit een cafetaria van 70m², met een prima bakwand, welke nu ook gebruikt als kleine winkel. Doorgang naar eetgedeelte van 50m². Ruime feestzaal van 160m² met klein podium. Aparte spoelkeuken en voldoende opslag mogelijkheden. Aan de voorzijde is een groot terras van 180 m² meteen aan het zwembad en de speeltuin.
De kandidaat moet een kleine kaart aanbieden die bestaat uit basisproducten en welke kwalitatief goed is! Bestek, servies, pannen en keukengerei behoort niet tot het gehuurde en dient u zelf aan te schaffen!
Voor de totale horeca zijn wij op zoek naar een huurder/pachter. De pachter moet pro actief en creatief zijn. Die meedenkt, leuke arrangementen weet te organiseren en de juiste sfeer weet te creëren.
Pachtsom is in overleg. Er wordt een borg gevraagd van € 5.000,-. Het pachtcontract is in eerste instantie voor 1 seizoen. Is de samenwerking goed dan volgt verlenging.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Bilthoven | Horeca op camping?

Ga direct naar de makelaar