Brasserie Loef + Feestzalen en Terras Heeze

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Ja
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Brasserie Loef is gevestigd in een voormalige stal op het terrein van het Kasteel van Heeze. De stal / schuur is door deze ondernemers compleet gerenoveerd. Er is rekening gehouden met de oorspronkelijke materialen en veel details van de stal zijn in ere gehouden en degelijk opgeknapt.

Brasserie Loef is genoemd naar Dirk-Loef, graaf van Horne. De graven van Horn waren in de middeleeuwen heer van de heerlijkheid ‘Heeze, Leende en Zesgehuchten’. Het wapen van de graven van Horne bestaat uit drie hoornen, die nu ook in het wapen van de gemeente Heeze-Leende terugkomen en in het logo van Brasserie Loef. Het is dus ook niet verwonderlijk dat Brasserie Loef is gelegen op het terrein van Kasteel Heeze in het centrum van het dorp.

Heeze is een gezellig kerkdorp onder de rook van Eindhoven met een inwonertal van circa 16.150 inwoners. Het dorp is onder andere bekend van evenementen als ‘De Brabantse dag’.

Brasserie Loef ligt in het dorpshart en is met het grote terras een blikvanger. De gemeente grenst aan een enorm groot natuurgebied; de Strabrechtse heide en het is dus ook een trekpleister voor vele toeristen. Daarnaast vervult het dorp een kernfunctie op het gebied van detailhandel en horeca voor de omliggende dorpen.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Brasserie Loef + Feestzalen en Terras Heeze?

Ga direct naar de makelaar