Brasserie ‘T Turfke Heusden (Camping De Peelpoort) met midgetgolfbaan

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Prijs invgw: 69000
Prijs huur: 2500
Perceeloppervlakte: 500 m2
Bedrijfsoppervlakte: 160 m2
Verkoopoppervlakte: 100 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Natuurlijk genieten van ouderwetse Brabantse gastvrijheid, tevens een unieke event locatie in het groen voor uw bedrijfsevents, personeelsfeest / familiedagen of teambuildingsdagen. Een prachtige locatie omgeven door de bossen van natuurgebied de Witte Bergen zorgen voor een unieke en ontspannen sfeer.

Met deze tekst presenteert deze fantastisch mooie brasserie zich. Een unieke locatie, gelegen op Camping De Peelpoort, maar volledig onafhankelijk in zijn bedrijfsvoering.

De Brasserie, sfeervol en modern ingericht biedt plaats aan circa 80 bezoekers. Daarnaast kunnen er zeker nog 100 personen plaatsnemen op het ruime terras. Het terras is makkelijk uit te breiden met nog eens 50 zitplaatsen.

Vanuit de verre omgeving komen de mensen graag naar de Brasserie voor een hapje en een drankje. Ook voor een verscheidenheid aan feesten, weet de lokale bevolking deze mooie onderneming goed te vinden. De gasten van de camping zijn een tweede doelgroep welke in het seizoen voor voldoende omzet zorgen. Met de vele fietsroutes en eigen wandelroute komen er ook veel dagtoeristen in het seizoen langs voor een hapje of een drankje. Bij de Brasserie huur je ook de Midgetgolfbaan, welke voor goede extra inkomsten zorgt.

Wat zeker van belang is in deze tijd is het feit dat er heel voordelig gas wordt ingekocht!  Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Deze Brasserie verdient zeker een bezichtiging. Wilt u geheel vrijblijvend een bezichtiging plannen en de mogelijkheden voor u bespreken?

Stuur ons een email; info@abema.nl of bel direct met de makelaar op 06-55113560.

 

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Brasserie ‘T Turfke Heusden (Camping De Peelpoort) met midgetgolfbaan?

Ga direct naar de makelaar