Cafetaria Friet & Zoon Valkenswaard

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Prijs invgw: 40000
Prijs huur: 1450
Bedrijfsoppervlakte: 120 m2
Verkoopoppervlakte: 85 m2
Bedrijfswoning: nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Deze gezellige buurtcafetaria is gelegen nabij het centrum van Valkenswaard in een grote woonwijk. Het betreft een groot verzorgingsgebied waar de klanten de weg naar de cafetaria makkelijk vinden. Naast de lokale bevolking staat Valkenswaard bekend om het toerisme.

Het dorp is gelegen in natuurgebied “De Kempen”. Naast de talrijke campings in de omgeving heeft Valkenswaard ook een ‘CenterParcs’.Cafetaria Friet & Zoon is veel meer als een ‘gewone’ cafetaria. Het is meer een Eethuis/ Gasterij, waar je meer kunt krijgen als enkel een frietje, maar bovenal, waar je gezellig aan een tafeltje op je gemak een maaltijd kunt nuttigen.Het horecagedeelte beschikt over een ruim verkoop gedeelte met afhaalcounter en een ‘zitgedeelte’, wat een soort van restaurantfunctie heeft. Er is een dubbele gescheiden toiletgroep en een ruime keuken in het pand. Extern is er een groot parkeerterrein. Aan de achterzijde van het parkeerterrein is een groot magazijn gelegen voorzien van een ruime koelcel.

Friet & Zoon staat voor kwaliteit.Wilt u een bezichtiging plannen? Bel met 06-55113560 of stuur een email naar info@abema.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Cafetaria Friet & Zoon Valkenswaard?

Ga direct naar de makelaar