Cafetaria-Snackbar in Onderdijk-Wervershoof

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH5-2607
Bedrijfsoppervlakte: 50 m2
Verkoopoppervlakte: 30 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Verkocht door HVAB Horecamakelaardij: Het betreft hier een Cafetaria-Snackbar gelegen op een goede locatie in de dorpskern van Onderdijk, onderdeel van het naast gelegen Wervershoof.

Type Horeca:                                                                  
Cafetaria-Snackbar

Soort/locatie:
Exploitatie, bestaande uit de inventaris met goodwill en huurrechten in de dorpskern van Onderdijk, onderdeel van het naastgelegen Wervershoof. Onderdijk is een gemeenschap met 1800 inwoners en een rijk verenigingsleven. Daarnaast bekend van de beroemde Gerardus Majellakerk, tuinbouw en bollenstreek.

Omschrijving object:
Dit gezellige horecabedrijf is gelegen in Onderdijk, een dorpje met veel lintbebouwing, gelegen tussen Wervershoof en Medemblik. Strategisch gelegen in de dorpskern aan de fietsroutes als bijvoorbeeld de Omringdijk route. In het midden van het rustieke West-Friese landschap, waar ook diverse vakantieparken en campings zijn.

De inventaris sfeervol en goed onderhouden, tevens is er een nieuwe bakwand en een (bijna) nieuwe ijsmachine. Door de goede staat van onderhoud is er de komende jaren nauwelijks iets te investeren, instap klaar en voldoet aan alle HACCP-normen en vestigingsvoorwaarden.

Het is bedrijf waar iedereen zich thuis voelt, zeer geliefd bij zowel toeristen als de lokale bevolking, asten worden vriendelijke ontvangen. Er wordt onder andere heerlijke patat, snacks en softijs verkocht. Een klein dorp met leuke mensen in de geweldige omgeving.

Na bijna 10 jaar vinden de eigenaar en eigenaresse het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe ondernemer.  Een perfect bedrijf voor ondernemers met een horecahart.

Indeling van het bedrijf:
Entree met dubbele deur die in de zomermaanden beiden open kunnen zodat er een directe verbinding is met het leuke terras aan de voorzijde van het pand.

Bij binnenkomst loopt u direct tegen de verkoopbalie met de vitrine aan en is links een gezellige hoek gecreëerd met diverse tafels en banken. Een gescheiden dames- en herentoilet met een gezamenlijk voorportaal.

De winkel-/ verkoopruimte is voorzien van een systeemplafond en sfeervolle verlichting. Tegen de achterwand staat de werk- en verkoopbalie met de nieuwe bakwand [Perfecta] en bijna nieuwe milkshake/ijsmachine [Nissei]. Om de hoek uit het zicht van het publiek is een kleine voorbereidingskeuken met grote koel- en vriescel.

Tevens een stukje magazijn met de cv-ketel.
Achter het bedrijf staat een klein opslagschuurtje dat gebruikt wordt als magazijn voor droogwaren en diverse horecamaterialen alsmede servies en bestek.

Website:                                                                          
https://www.cafetariaroezemoes.nl

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 10m2

Openingstijden:
Momenteel zijn de openingstijden beperkt tot vijf dagen van 16.30 uur tot 20.00 en op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. Na corona zijn de openingstijden uit te breiden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
In de straat en directe omgeving             

Leveranciersverplichting:
N.V.T.

Neem voor meer informatie over dit object contact op met ons kantoor via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Cafetaria-Snackbar in Onderdijk-Wervershoof?

Ga direct naar de makelaar