Cafetaria ‘T Zonnetje met ruime bovenwoning Eindhoven

Gegevens van dit object

Status: Inv. & Goodwill
Prijs invgw: 162500
Prijs huur: 2250
Bedrijfsoppervlakte: 160 m2
Verkoopoppervlakte: 100 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Deze prachtige cafetaria is gelegen aan het gezellige marktplein ‘De Woenselse Markt’ in het centrum van Eindhoven. De Woenselse Markt is een driehoekig plein dat een centrale functie vervult in de Eindhovense wijk Oud-Woensel. Het ligt binnen de ring in het centrum van Eindhoven. Sinds jaar en dag vindt iedere zaterdag hier de ‘grote’ Woenselse markt plaats.
Aan het plein liggen diverse horecabedrijven, winkels en supermarkten. Het plein zelf is enkele jaren geleden volledig opgeknapt. Op alle dagen, behalve zaterdag overdag kunt u gebruik maken van de parkeerfaciliteiten op het plein.

De cafetaria is bijzonder fraai ingericht. De inventaris is in perfecte staat en meer dan compleet te noemen. Er wordt een bijzonder mooie omzet met dito winst gerealiseerd.
Het pand is bijzonder ruim en voorzien van een grote berging en een ruime ingang voor leveranciers.

Boven de cafetaria is een ruime maisonnette woning gelegen. Verdeeld over twee verdiepingen zijn er drie slaapkamers, royale woonkamer en keuken, badkamer met toilet en een separaat toilet, dakterras aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde van het pand.
Huurprijs voor deze bovenwoning is € 950,– per maand. LET OP; De huurprijs voor de cafetaria is € 2250,–, exclusief de bovenwoning.

Wilt u meer informatie, of geheel vrijblijvend een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons via info@abema.nl of bel naar 06-55113560.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Cafetaria ‘T Zonnetje met ruime bovenwoning Eindhoven?

Ga direct naar de makelaar