Champagne Bar Lux Eindhoven (Stratumseind)

Gegevens van dit object

Status: Doe een bod
Prijs invgw: 99500
Prijs huur: 3300
Perceeloppervlakte: 180 m2
Bedrijfsoppervlakte: 150 m2
Verkoopoppervlakte: 130 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Ja

Object informatie

Champagne Bar Lux is een luxe bar waar je ook kunt stappen. Dat kan ook niet anders, want Lux is gelegen op het Stratumseind. De belangrijkste uitgaansstraat van Eindhoven en de langste kroegstraat van Nederland. De thuisbasis voor het uitgaanspubliek uit Eindhoven en omgeving! Bar Lux is de enige in zijn soort op het Stratumseind.

Gezellig borrelen, een goed glas wijn of een lekkere cocktail. Deze bar serveert het allemaal. Dat dit gewaardeerd wordt door het publiek zie je zeker terug in de cijfers.

De bar is volledig gerenoveerd en gesitueerd over twee verdiepingen. Op de begane grond heb je de langgerekte uitgiftebar, de koelruimte en de DJ-Booth. Op de eerste verdieping bevinden zich de toiletten, de kluisjes (welke bezoekers kunnen huren) en een ruime drankopslag. Op de tweede verdieping bevindt zich het kantoor/ omkleedruimte voor het personeel. Ook hier is weer ruimte voor opslag. Het pand is functioneel ingedeeld en ieder hoekje wordt benut. Voor het pand is ruimte voor een gezellig, bescheiden terras, wat direct uitnodigt om binnen een kijkje te komen nemen.

Bar Lux is goed afgewerkt, uitstekend onderhouden en heeft een hele goede omzet met dito winst. Voorzien van moderne licht en geluid apparatuur wat allemaal eigendom is. Er rusten geen verplichtingen op met betrekking tot brouwerij of apparatuur.

Deze mooie onderneming is zeker een bezichtiging waard.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Champagne Bar Lux Eindhoven (Stratumseind)?

Ga direct naar de makelaar