Deventer | Horecalocatie, Evenementenlocatie | Ruim 300m2

Gegevens van dit object

Status: Verkocht o. v.
Objectnummer: VMH2-554
Prijs invgw: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Prijs huur: € x.xxx,- per maand
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD | NIET MEER BESCHIKBAAR

Middenin het Havenkwartier in Deventer, Overijssel, bevindt zich DOK H2O. De locatie is de gastheer voor een verrassend en eigentijds event.

DOK H2O is zeer geschikt voor:Seminars en workshops;

Bedrijfsfeesten;

Ontbijt, lunch of diner, met catering uit eigen keuken;

Recepties, pensioneringsfeesten en afscheidsfeesten;

Product en cd-presentaties;

Horecaondersteuning bij activiteiten in het Havenkwartier;Het Havenkwartier is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst en cultuur, horeca, bouwen en wonen gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven. Het Havenkwartier is synoniem aan experiment, pionieren en ruimte voor ideeën. Naast de vaste inwoners van het gebied (waaronder ruim 90 ondernemers en organisaties) vinden er vele publieksactiviteiten plaats, in allerlei culturele disciplines.Het Havenkwartier trekt een bont gezelschap van gebruikers en bezoekers en dat maakt het gebied spannend en gevarieerd. Doordat er gekozen is voor een uniek bestemmingsplan, is er volop ruimte voor initiatieven, zowel tijdelijk als semipermanent.Dok H2O beschikt over een volledige horecavergunning en is daardoor ook geschikt voor reguliere horeca.

Indeling

Ingang aan waterzijde naar prachtige industriële ruimte met maar liefst de mogelijkheid tot 75 zitplaatsen in cafe-opstelling.Grote ruime bar aan de achterzijde.Achtergelegen opslag met separate spoelkeuken en koelcel. Open keuken voorzien van heteluchtoven, gasstel, frituur, en koelwerkbank. Nette gescheiden toiletgroepen.Doorgang naar tweede ruimte door middel van industriële deuren, zodat er ook één ruimte gecreëerd kan worden. Ook hier weer een bar en extra gescheiden toiletgroepen.Totaal zijn er 120 zitplaatsen of 150 in theateropstelling. Ruim 300m2.Deze extra ruimte wordt ook verhuurd/gebruikt door het naastgelegen theater, waar een goede samenwerking mee is.

Terras

Grote terrassen aan twee zijden van de locatie met uitzicht op het water.

Parkeerruimte

Voldoende gratis parkeerplaatsen.

VerplichtingenBrouwerij: Nee

Automaten: Nee

Leveranciers: Nee

Personeel: NeeWel lopen er wat (kleine) overeenkomsten welke gerespecteerd dienen te worden, zoals energie en afval.Prachtig en veelzijdig bedrijf op een unieke locatie! Zeldzaam uniek en gedetailleerd ingericht!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Deventer | Horecalocatie, Evenementenlocatie | Ruim 300m2?

Ga direct naar de makelaar