Dronten | Horeca Op Golfresidentie

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-445
Bedrijfsoppervlakte: 300 m2
Verkoopoppervlakte: 225 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Ja
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

Te pacht: prachtig Grand Café op een unieke landelijk gelegen locatie

Pacht: x% van de omzet excl. BTW + € x.xxx,- per maand excl. BTW vaste lastenDit prachtige horecabedrijf is landelijk gelegen aan een groot woongebied/ landgoed. Het is onderdeel van een Golfresidentie met daarop 450 woningen gelegen in een landelijke omgeving van de gemeente Dronten (provincie Flevoland). Het bijna nieuwe bedrijf staat nu te pacht, is zeer goed onderhouden, modern ingericht en voorzien van een complete keuken.Naast de Golfresidentie ligt een commerciële negen-holes baan waar een goede samenwerking mee is. Het bestuur van de golfbaan is zeer actief en organiseert regelmatig wedstrijden. Daarnaast is er vanuit de bewoners veel vraag naar horeca-activiteiten en besloten partijtjes. Naast de activiteiten van de golfbanen biedt het object voldoende horeca-expansie.

Indeling

Een ruime entree met gescheiden toiletgroepen en de toegang naar de eerste verdieping met de kleedkamers, bestuurskamer, vergaderruimte en de zolders t.b.v. opslag.Op de begane grond een groot restaurant met een grote bedrijfskeuken.Een tweede recent verkregen ruimte, binnen dezelfde locatie, zal op korte termijn ingericht gaan worden als horecaruimte.

Terras

Er is een groot terras aanwezig met een oppervlakte van circa 150m². Het terras telt op het moment ongeveer 100 stoelen.

Openingstijden

Mogelijkheden tot zeven dagen per week.

Parkeerruimte

Ruim voldoende aan de achterkant van de horeca.

VerplichtingenBrouwerij: Ja – Heineken

Automaten: Nee

Leveranciers: Heineken (bruikleen)

Personeel: n.v.t.Mogelijkheid om met het thans in diens zijnde personeel in gesprek te gaan is aanwezig.

Bijzonderheden

Het object is eigendom van een VVE. De VVE bestaat uit de bewoners rond de banen en wordt vertegenwoordigd door een bestuur.Het Grand Café biedt veel mogelijkheden en een vaste basis van leden die er wekelijks gebruik van maken en wordt u aangeboden in collegiale samenwerking met HVAB Horecamakelaardij.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Dronten | Horeca Op Golfresidentie?

Ga direct naar de makelaar