Duitsland | Gasthaus & Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-313
Prijs invgw: € x.xxx,- per maand
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

In het dorp Elpe, met 581 inwoners, in het hart van Hochsauerlandkreis, ligt dit recent geheel verbouwde Gasthaus met Stube en restaurant en 3 zeer goed verhuurbare appartementen. Het gebouw heeft totaal 5 mooie appartementen, waarvan 1 door de eigenaar zelf bewoond blijft en 1 welke een toekomstige pachter zelf kan bewonen.

Het dorp Elpe ligt op ca. 15 min. Van het bekende Winterberg. Het dorp zelf wordt het hele jaar door veel bezocht door zowel Nederlandse als Duitse toeristen. Elpe kent geen eigen hotel, geen bar en geen restaurant. De toeristen boeken allen de vakantiehuizen en appartementen. Totaal zijn er in Elpe 291 toeristische bedden in eenvoudige tot zeer luxe appartementen. Dit Gasthaus zit met de luxe van de kamers aan de bovenkant van de verhuurmarkt. Ook de dorpelingen willen al geruime tijd graag weer een gezellige Stube en restaurant zonder dat men eerst 10 minuten of langer op zoek moeten naar iets dergelijks. Ook heeft Elpe een professionele paraglidingschool welke graag gebruik willen maken van de appartementen om hun vele cursisten onder te brengen incl. ontbijt en eventueel half pension.

Indeling:

Entree naar de Gaststube en het restaurant, (nog in te richten) keuken, opslagruimte, doorgang naar de bovengelegen appartementen, welke eveneens een separate ingang heeft. De 3-4 kamerappartementen zijn geschikt voor 2-6 personen en hebben een royale woonkamer, (open) keuken, fraaie badkamers en de merendeels ruime slaapkamers.

Terras:

Bij het pand is de mogelijkheid tot een ruim terras van 160 m2. in een mooi aan te leggen tuin van ca. 800 – 1000 m2.

Bedrijfswoning:

Er is een ruim appartement voor de toekomstige pachter in het pand aanwezig.

Parkeerruimte:

Op eigen terrein is een royale parkeerplaats voor 20 auto’s voorhanden.

Bijzonderheden:

De pacht bedraagt €2.500,- per maand excl. MwSt oplopend naar € 3.500,- per maand excl. MwSt

De eigenaar zoekt via ons kantoor een (echt)paar bij wie het horecabloed door de aderen stroomt en die de spirit hebben van een echte ondernemer. Als u dat bent, begrijpt u op ditzelfde moment al meteen welke geweldige kans hier ligt om van dit Gasthaus een succes te maken.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Duitsland | Gasthaus & Restaurant?

Ga direct naar de makelaar