Duitsland | Hotel

Gegevens van dit object

  • Status: B.O.G.
  • Prijs BOG: € 795.000,- k.k.
  • Bedrijfswoning: Ja
  • Speelautomaten: Ja
  • Brouwerijverplichting: Ja
  • Terras: Ja
  • Leveranciers: Nee

Te koop met BOG: hotel in het toeristische Winterberg (DE)
Op nog geen twee uur rijden vanaf Nederland in Winterberg bevindt zich het mooie en ruime hotel Altastenberg

Winterberg is een onder Nederlanders bijzonder populaire vakantiebestemming voor zowel de zomervakantie als voor de wintersport. Het hotel ligt op ongeveer twee kilometer vanaf het centrum van de stad.
Er zijn in totaal veertig kamers waarvan er twee in gebruik zijn door de beheerder. Daarnaast is er een groot appartement voor de eigenaar beschikbaar met vier slaapkamers. En er is nog een afdeling (tevens vier kamers) waar het personeel eventueel kan verblijven. Er zijn twee restaurantzalen, een ontbijtzaal en een aparte bar. De ontbijtzaal zou zich ook uitstekend lenen voor feesten, partijen en/of vergaderingen.
Aan zowel de voorzijde als aan de zijkant van het hotel ligt een gezellig terras met een aangrenzende tuin. Aan de voorkant bevind zich ook een grote parkeerplaats (op eigen grond) met ruim  voldoende parkeergelegenheid. Achter het pand is nog meer ruimte voor parkeergelegenheid en voor de diverse leveranciers.
Winterberg ligt op zo’n 500 à 800 meter hoogte boven de zeespiegel. Vanuit Nederland is het het dichtstbijzijnde ski- en wintersportgebied. Naast het skigebied is er onder andere een golfbaan met negen holes, een klimpark en een panoramabrug over de verschillende pistes heen. Dit maakt Winterberg ook in de zomer een populaire vakantiebestemming.
In het autoluwe centrum zijn talloze winkels en horecagelegenheden te vinden. In de zomer wordt Winterberg vooral aangedaan door motorrijders, mountainbikers en wandelaars. Zo is er eveneens een groot mountainbikepark en zijn er uitgestrekte wandelroutes. De bekende wandelroute de Rothaarsteig gaat door het centrum van Winterberg.
De verkoop betreft zowel het BOG als de exploitatie.
Hotel Altastenberg is uitstekend geschikt voor een enthousiast horecastel die een nieuwe uitdaging willen aangaan. Er is reeds een goede omzet maar er zijn zeker ook nog voldoende kansen om deze verder te laten groeien!
 

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

Horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Duitsland | Hotel?

Ga direct naar de makelaar