Enschede | Horeca Op Camping

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-502
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAARDe Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede, Overijssel. Kamperen in Enschede combineert natuur en cultuur. De camping ligt aan de rand van één van de groenste steden van Nederland. Het is een plek waar rust en activiteiten elkaar op een goede manier afwisselen. In no time wandel of fiets je door de bossen en geniet je van alles wat de natuur te bieden heeft.Stadscamping De Twentse Es is het hele jaar door geopend. Er is altijd iets te doen in de omgeving! Op deze camping ben je van alle gemakken voorzien. Van muziek in het toiletgebouw tot versgebakken broodjes in het weekend.

Voor de horeca zijn wij op zoek naar een huurder/pachter!

Het gaat hier om een compleet horecacomplex met onder één dak: een restaurant, café, zaal, centrale keuken en een geïntegreerde cafetaria met aparte ingang.Indeling

Het geheel bestaat uit:Restaurant van +/- 130 m²

Café van +/- 120 m²

Cafetaria / Pizzeria van +/-  40 m²

Zaal van +/- 170 m²Prachtig terras aan de achterzijde met uitzicht over zwembad en vijver. Centrale hal met nette gescheiden toiletten.Ruime gezamenlijke opslag en centraal de keuken voorzien van voldoende apparatuur.Het horecacomplex is gelegen aan de voorzijde van het park, zodat het vrij toegankelijk is voor iedereen. Ook voor bezoekers van buiten het park!

Terras

Aan de voorzijde is een prachtig terras gelegen met uitzicht op het zwembad en speelvelden.

Bedrijfswoning

Er is een kleine bedrijfswoning aanwezig.

Parkeerruimte

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden

Er is sprake van minimale openingstijden.Gedurende het seizoen 1 april t/m 31 oktober: Alle woensdagen, donderdagen, vrijdagen, weekenden, feestdagen en alle schoolvakantiedagen (zowel Nederlandse als Duitse!) open van 11:00 uur tot 23:00 uur.1 november tot en met 31 maart: vrijdagen vanaf 16:00 uur, zaterdag van 11:00 uur tot 23:00 uur, zondag van 11:00 uur tot 20:00 uur en alle vakantiedagen.Dit zijn minimale openingstijden. Uiteraard mag u, bij bijvoorbeeld mooi weer in het voorseizoen, meer open.

Kengetallen

De gevraagde pachtsom is xx% met een minimum van €xx.xxx,- per jaar. Te betalen in de periode april t/m september. Tevens wordt er een borg gevraagd van € 7.500,-.Het pachtcontract is in eerste instantie voor één jaar. Is de samenwerking goed dan volgt verlenging.

Bijzonderheden

De voorkeur gaat uit naar een horecastel uit de omgeving of bereidheid om te verhuizen. Dit in verband met reistijden en dergelijke.Graag ontvangen wij een korte motivatie en een omschrijving van uw relevante (horeca-)werkervaring. Zonder eigen middelen hoeft u niet te reageren!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Enschede | Horeca Op Camping?

Ga direct naar de makelaar