Feestcafé op A1 locatie aan het Waagplein van Alkmaar

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH5-2539
Bedrijfsoppervlakte: 280 m2
Verkoopoppervlakte: 140 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Ja
Terras: Nee
Leveranciers: Heineken

Object informatie

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:Prachtig feestcafé midden in het historische centrum aan het Waagplein van Alkmaar.

Type Horeca:    

Café/ Feestcafé

Soort/locatie:

het betreft hier een exploitatie welke inclusief de inventaris wordt aangeboden  op Triple-A / Horeca-concentratiegebied in Alkmaar provincie Noord-Holland.

Website:

https://www.cafebubbels.nl/alkmaar

Omschrijving object:

Deze bar is gelegen midden in het centrum van Alkmaar, weliswaar aan het historische Waagplein. Het Waagplein is staat bekend als het horecaplein dat dagelijks vele bezoekers aantrekt en om haar grote terrassen. Zeker in de zomerperiode komen daardoor veel mensen op dit plein af.

Deze zaak wordt thans geëxploiteerd als feestcafé en heeft in de loop der jaren een bekende en goede naam opgebouwd. Het interieur is dan ook precies ingericht zoals je van een feestcafé kan verwachten. In de zijn weinig stoelen aanwezig, de focus ligt volledig het avond/-nachtpubliek. De dubbele toiletten bevinden zich op de 1e etage.

Op donderdag tot en met zondag is het café geopend vanaf ongeveer 21:00 uur. Genoeg extra exploitatiemogelijkheden die uitgebuit kunnen worden!

Dit bekende feestcafé kan per direct overgenomen worden.

Indeling:

Entree met in- en uitgang, grote verkoopruimte met lange bar en 2de bar op rails voor het vergroten of verkleinen van de zaak. Magazijn, opgang naar 1ste verdieping met grote garderobe ruime dames en heren toiletten, een grote bedrijfskeuken en een de magazijn met een opgang naar de 2de verdieping. Hier bevindt zich een groot kantoor en de machinekamer.

Bedrijfsoppervlakte:

Circa 160 m2 op de begane grond en circa 120m2 op de 1ste verdieping

Bestemming:

Horeca Categorie 1 en 2

Vetput:

Nee

Personeel:

Nee

Terras:

Circa 120 stoelen dit terras wordt momenteel niet geëxploiteerd.

Openingstijden:

Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:

De gehele binnenstad is er betaald parkeren en

Bijzonderheden:

Deze onderneming is beperkt open en ligt aan het uitgaansplein van Alkmaar “Het Waagplein” met een grote regionale functie waar tientallen evenementen worden georganiseerd. Met evenementen als: De Kaasmarkt en Waag-gebouw de Kaas- en het Biermuseum, markten, muziek op et Plein, Koningsnacht en Koningsdag, Lichtjesavond, Kerstmarkt, sportevenementen, en nog veel en veel meer.

Omzet:

Op aanvraag

Dit een Collegiale verkoopopdracht met Duijn Horeca makelaardij Amsterdam. Wij leiden u graag een keer rond om de mogelijkheden van dit enorme object toe te lichten.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Feestcafé op A1 locatie aan het Waagplein van Alkmaar?

Ga direct naar de makelaar