Frankrijk | Landgoed, B&B, Feestlocatie

Gegevens van dit object

Status: B.O.G.
Objectnummer: VMH2-742
Prijs BOG: € 1.250.000,- k.k.
Perceeloppervlakte: 9931 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Op slechts twee uur rijden van Parijs staat dit volledig gerestaureerde 16e-eeuwse boerderij-kasteel in een romantische omgeving in rijk beboste heuvels te koop.
De locatie wordt nu voornamelijk gebruikt als Bed & Breakfast en als feestlocatie voor onder andere trouwerijen. Vele weddingplanners weten deze locatie te vinden en te waarderen. En de agenda voor aankomend jaar is alweer goed gevuld.
Het landgoed, gelegen op een perceel van 9.931 m² met parkeerplaats, camperplaats, boomgaard en binnenplaats, omvat o.a.: Een hoofdgebouw met werkplaats; Woonhuis; Acht gastenkamers; Eetkamer; Keuken; Bibliotheek; Receptieruimte; Salons; Wasruimte; Toiletten; Gewelfde kelder; Aparte gîte. Eventueel is er ook nog ruimte om een paar tenten en/of caravans te plaatsen.
Tegenover het hoofdgebouw rond een gesloten binnenplaats liggen meerdere schuren. Een hiervan is ingericht als feestzaal van 125m²2 en er is een schuur als eetzaal, garage, opslag van apparatuur met een oppervlakte van 400m². Op het land is ook een volledig gerenoveerde ‘conciërge’-woning en een kapel. Het terrein is grotendeels omsloten door muren met toegangspoorten.
Het woonoppervlakte van het hoofdgebouw en de woning  is circa 621 m². De bijgebouwen hebben een oppervlakte van circa 732 m². Het hoofdgebouw is volledig geïsoleerd en verwarmd, grotendeels met vloerverwarming. Alle elektrische installaties en waterverzorging voldoen aan de huidige normen.
Het prachtige landgoed ligt ongeveer op 600 km vanaf Utrecht en circa 225 km ten oosten van Parijs. Het gebied kenmerkt zich door de vele kleine dorpjes, uitgestrekte bossen en kleine riviertjes in de valleien. Het landgoed heeft een goede verbinding met een bekende snelweg.
Vraagprijs
Zowel de Onroerende zaken als ook de onderneming (fonds du commerce)  worden momenteel aangeboden voor een totaalprijs van €1.250.000,-  en waar van toepassing k.k.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Frankrijk | Landgoed, B&B, Feestlocatie?

Ga direct naar de makelaar