Grand Café met Zalen- en Partycentrum

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Objectnummer: VMH2-713
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: Vanaf €4.212,59 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 900 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Ja

Object informatie

Ter overname: café, restaurant en zalencentrum met naastgelegen sportcomplex in het mooie dorp Heteren

De website geeft het volgende aan:

Zalencentrum De Bongerd is een gezellig centrum met eindeloze mogelijkheden. Het complex, meer dan 900 m² groot, is verdeeld over grotere en kleinere ruimtes. Dus voor iedere gelegenheid is er wel een passende zaal.

Bruiloften, partijen, diners, een lunch, barbecue, buffetten en koffietafels: bij ons bent u aan het juiste adres. Evenals voor vergaderingen, bedrijfspresentaties en cursussen.

De Bongerd' beschikt over een eigen keuken en uitstekende bediening.De exploitanten zijn momenteel tevens de beheerders van het naast gelegen sportcomplex. Zij krijgen hier een vergoeding voor vanuit de gemeente en de afspraken hierover zijn vastgelegd in een beheersovereenkomst. Het is echter geen voorwaarde dat dit beheer wordt overgenomen of wordt voortgezet vanuit de gemeente.De huidige eigenaren hebben de exploitatie met zeer veel plezier gedaan, maar het is tijd om te genieten van hun pensioen.

Indeling

Entree aan de voorzijde naar het gezellige Grand Café van circa 175m² met diverse zitjes en twee biljarts. Gezellige ruime bar met een doorgang naar de keuken. Aan de zijkant van het pand is ook een ingang die toegang biedt naar de zalen. Er zijn vier kleine zaaltjes van circa 30m² per stuk en een grote zaal van circa 200m² met een podium.Twee zeer nette toiletgroepen en diverse opbergruimtes.Alles ziet er tip top uit en is in zeer goede staat!

Terras

Mooi ruim terras van maar liefst 90m² aan de voorzijde met uitzicht over een weiland.

Parkeerruimte

Er is een ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

VerplichtingenBrouwerij: Nee – Momenteel Heineken

Automaten: Onbekend

Leveranciers: Ja – Afval

Personeel: JaBijzonder veelzijdig horecabedrijf en zeer geschikt voor diverse (grotere) horecaconcepten en -formules.Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Grand Café met Zalen- en Partycentrum?

Ga direct naar de makelaar