Harlingen: Café Restaurant Jonas

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: EG231124
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

VERKOCHT door : Edens Horeca Makelaars: In de Elfstedenstad Harlingen bieden wij u ter overname aan Restaurant Jonas. Dit eigentijdse modern ingerichte restaurant beschikt binnen over ca 60 zitplaatsen, verdeelt over 2 verdiepingen en heeft een prachtig uitzicht over de haven van Harlingen en de Waddenzee. Op het terras kunnen nog eens 120 gasten plaats nemen om te genieten van het prachtige uitzicht over het werelderfgoed en zeezicht waarbij u de eilanden kunt zien liggen. De professionele bedrijfskeuken is volledig ingericht en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. De sanitaire ruimtes zijn prima en er is voldoende opslagcapaciteit.
Een locatie waar trouwerijen, vergaderingen en bedrijfsfeesten uitstekend tot zijn recht komen. Tijdens de 5-jaarlijkse Sail Harlingen is dit bedrijf the place to be.
Harlingen is de havenstad voor de veerdienst naar de Waddeneilanden. Het restaurant bevindt zich op loopafstand van het veer. Harlingen is met ca 15.000 inwoners een Friese (haven)stad ten noorden van de afsluitdijk.

Is uw interesse gewekt voor dit prachtige object neem dan snel contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Harlingen: Café Restaurant Jonas?

Ga direct naar de makelaar