Hellendoorn | Café

Gegevens van dit object

Status: B.O.G.
Objectnummer: VMH2-729
Prijs invgw: € 110.000,-
Prijs BOG: € 495.000.- k.k.
Perceeloppervlakte: 573 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Ja

Object informatie

Te koop met BOG: café met ruime bedrijfswoning

In het mooie dorp Hellendoorn staat dit gezellige en succesvolle café met een zeer groot terras te koop. Het bedrijf is al sinds 1995 eigendom van de huidige eigenaren die er tot op heden met heel veel plezier en enthousiasme zeer leuk gedraaid hebben.

De eigenaren draaien de laatste jaren met beperkte openingstijden een uitstekend rendement. Het bedrijf richt zich nu vooral op de café exploitatie. Maar er is een ruime keuken aanwezig. Er zou dus zeer goed een kleine kaart gevoerd kunnen gaan worden. Voor bijvoorbeeld lunch, diner en/of een hap aan de tap! De mogelijkheden zijn er volop!

Indeling: Entree aan de voorzijde naar het café van circa 150m². Gezellige bar aan de linkerzijde. Achterin een biljart en dartborden. Het café is indertijd ingericht door Max Middelbos en is van alle tijden. Er is een ruime keuken aanwezig voorzien van de benodigde apparatuur. Twee zeer nette toiletgroepen en diverse opbergruimtes. Alles ziet er Tip Top uit en is in zeer goede staat!

Mooi ruim terras aan de rechterzijde van het café. Ook aan de achterzijde is er nog een flink gedeeltelijk overdekt terras aanwezig. Bij het achterterras is ook nog een buitenbar. Totaal zijn er maar liefst 120 zitplaatsen!

Bedrijfswoning: Er is een flinke woonruimte aanwezig boven het café. Het bestemmingsplan geeft ons inziens zelfs ruimte voor een Bed & Breakfast. Dit dient echter nog geverifieerd te worden bij de gemeente.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Hellendoorn | Café?

Ga direct naar de makelaar