Horeca met winkel te pacht

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-692
Bedrijfswoning: Zie omschrijving
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Pachter gezocht voor de horeca op een recreatiepark / camping in Renswoude.

Het park is uniek gelegen tussen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe; aan de Grebbelinie. Op het gezellige vakantiepark komt u helemaal tot rust en geniet u van uw vrije tijd. Of u kiest voor een paar dagen of een paar weken, u hoeft zich niet te vervelen.

U kunt hier kamperen, chalets/stacaravans/safaritenten huren en gebruik maken van een eigen stacaravan/chalet op huurplaatsen. Op het park bevindt zich een buitenzwembad, een cafetaria, een café, een restaurant, visvijver en diverse faciliteiten voor kinderen.

De camping heeft circa 270 plaatsen en 88 toerplaatsen. Het park is het gehele jaar toegankelijk ( geen permanente bewoning). De faciliteiten zijn geopend van circa 1 april tot circa 1 oktober. Het gaat hier om het gehele horecacomplex met winkel.

Indeling

Het horecacomplex is gelegen aan de zijkant van het park zodat het vrij toegankelijk is voor iedereen. Mooi terras aan de zijzijde en voorzijde mogelijk. Het complex bestaat uit verschillende delen en is multi-inzetbaar. Tevens is er nog een grote recreatieruimte aanwezig ten behoeve van grote(re) groepen die door de horeca gefaciliteerd kan worden.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Horeca met winkel te pacht?

Ga direct naar de makelaar