Horeca op vakantiepark

Gegevens van dit object

Status: Te pacht
Objectnummer: VMH2-767
Bedrijfswoning: In overleg
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Wij zijn op zoek naar een pachter voor de horeca op een vakantiepark!
Wie zoeken wij: Goed met mensen om kunnen gaan; Bereid zijn in de zomermaanden hard te werken; In het bezit van organisatiecapaciteit; Horeca ervaring is een vereiste.
Maar bovenal moet u het plezierig vinden om met zowel (vaste) gasten als met passanten om te gaan.
Al sinds de oprichting heeft Horecapachter zich gespecialiseerd in het zoeken naar kandidaat-pachters voor horecabedrijven. Mede hierdoor is er in de loop der jaren een steeds groter netwerk ontstaan van contacten met onder andere eigenaren van vakantieparken, campings en andersoortige leisurebedrijven. Het gaat om bedrijven verspreid over heel Nederland, van alle soorten en maten, en met allemaal verschillende faciliteiten.
Het komt dan ook regelmatig voor dat deze bedrijven contact opnemen met de vraag of wij wellicht iemand kennen die interesse zou hebben om de horeca te exploiteren op het desbetreffende vakantiepark.
Dat is nu ook het geval! In eerste instantie gaan wij hier dan ook discreet mee om en willen we eerst kijken of u wellicht de juiste match bent.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelof Wester via de mail: roelof@horecapachter.nl.
Graag ontvangen wij in ieder geval alvast uw cv/omschrijving van uw werkervaring en een (korte) introductie van uzelf. Naar aanleiding daarvan volgt er dan wellicht een kennismakingsgesprek.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Horeca op vakantiepark?

Ga direct naar de makelaar