Horeca te pacht op vakantiepark

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-702
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Recreatiepark De Bergsehaak is onlangs overgenomen door Poelman Vakantieparken en zal de aankomende tijd flink ontwikkeld en uitgebreid worden. Het park ligt prachtig verscholen in de bossen en weilanden nabij het toeristische Haaksbergen in de prachtige regio van Twente.

Het is de bedoeling dat de grote feestzaal – zich bevindende op het park zelf – zal verdwijnen en dat het buitengelegen gebouw – welke als theeschenkerij heeft gefungeerd – de gehele functie zal overnemen. Er zal dan ook keuken technisch nog een en ander aangepast dienen te worden. Dit zal door verhuurder worden opgepakt.

De horeca bevindt zich mooi aan de buitenzijde van het park en heeft een prachtige uitzicht. Tevens is het daarom ook vrij toegankelijk voor de vele fietsers, wandelaars en voorbijgangers.

Indeling: Het horecacomplex is gelegen aan de doorgaande weg voor het park langs. Met een mooi terras aan de voorzijde en aan de achterkant. Binnen zijn er rond de 70 zitplaatsen. Goede keuken die nog iets aangepast dient te worden. Aan de voorzijde bevindt zich een zeer mooi en groot terras met momenteel een 60-tal zitplaatsen. Aan de achterzijde is ook nog een mooi terras aanwezig.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Horeca te pacht op vakantiepark?

Ga direct naar de makelaar