Huissen | Café

Gegevens van dit object

Status: Doe een bod
Prijs invgw: N.O.T.K.
Prijs huur: € 1.400,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 100 m2
Verkoopoppervlakte: 70 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te koop: mooi gelegen café / horecalocatie in Huissen
In deze mooi gelegen locatie zit sinds halverwege 2023 het nu al bekende Hof(f) der Muziek HANS gevestigd. In korte tijd heeft het café met een drukke programmering en even gezellige als ludieke inrichting al naam gemaakt in het mooie en gezellige Huissen. De omzet is meer dan prima te noemen.
Huissen ligt zeer dicht tegen Arnhem aan en maakt deel uit van de gemeente Lingewaard. Het café is gevestigd te midden van een aantal (nieuwe) woonwijken. Waaronder Loovelden, Hofmeesterij en Tuinen van Huissen.
Indeling: entree, zeer grote bar aan de rechterkant, kleine keuken, opslagruimte, zeer nette toiletgroepen. Ruime kelder van ca. 15 m² voor extra opslagruimte. Totale oppervlakte om en nabij de 100m² waarvan verkoopruimte om en nabij de 70m². Er is een zeer ruim terras aan de voor- en zijkant van in totaal maar liefst 80m².
Een prachtig bedrijf met veel mogelijkheden! Deze horecalocatie zou bijvoorbeeld ook zeer geschikt zijn als tapas-bar (is er nog niet in Huissen) of als locatie voor diverse (fastfood) formules.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Huissen | Café?

Ga direct naar de makelaar