Makkum: Cafetaria Iterij t Hart

Gegevens van dit object

Status: Prijs verlaagd
Objectnummer: EG240404
Prijs invgw: 47.500,=
Prijs huur: 2280,=
Verkoopoppervlakte: 120 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Edens Horeca Makelaar:  Op een toplocatie in het prachtige watersportdorp Makkum wordt deze goedlopende Cafetaria Iterij t Hart ter overname aangeboden. Deze mooie onderneming op een goede zicht locatie aan het horecaplein midden in de gezellige dorpskern van Makkum beschikt over alle apparatuur die nodig is om een deze zaak te exploiteren (o.a. nieuwe softijsmachine 2023, nieuwe koelwerkbank en koffiezetapp. 2022). Op de begane grond bevindt zich de cafetaria met 28 zitplaatsen. Op het terras aan de voorzijde is er plaats voor 30 personen. Het bedrijf voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen en er zijn geen verplichtingen. De cafetaria beschikt over een eigen toiletgroep en voldoende opslagmogelijkheden met o.a. achter het bedrijf een magazijn met koel- en vriescel. (Energiecontract met vaste tarieven is overdraagbaar).

Makkum, ook wel “de poort van Friesland genoemd” is een actief dorp met 3600 inwoners, is gelegen in de gemeente Súdwest-Fryslân en trekt jaarlijks vele dag toeristen aan vanwege haar unieke ligging aan het IJsselmeer.

Wilt u deze zomer nog starten met uw eigen onderneming met zeer gunstige overnamecondities neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Makkum: Cafetaria Iterij t Hart?

Ga direct naar de makelaar