Mobiele bar | Foodtruck

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH2-750
Prijs invgw: € xx.xxx,-
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERKOCHT | NIET MEER BESCHIKBAAR
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op zoek naar vrijheid en plezier?
Deze zwaar aantrekkelijke mobiele bar is dan wellicht het antwoord. De strakke en goed onderhouden borrelbus is dé wow-factor op elk feest of festival. Of dat nu een bruiloft, een verjaardag, een receptie, een bedrijfsopening, een beurs, een showroomgelegenheid, of elk ander privé- of bedrijfsfeest is; het geheel wordt verzorgd met een heerlijk drankje en muziek. De borrelbus is mobiel, kan op elke plek staan en is geheel zelfvoorzienend.
Het bedrijf is nu al succesvol en zeer geschikt om uit te breiden. Er kunnen twee personen tegelijk achter de bar werken. Er zijn aansluitingen voor water, stroom en afvoer. Maar de bus kan ook op elke afgelegen plek in Nederland zijn werk doen.
Ben jij flexibel, ondernemend en energiek, dan is dit de mogelijkheid om jezelf te belonen. Het bedrijf is in de basis een mobiele bar maar is ook geschikt om te verhuren als promotie bus voor welk bedrijf dan ook (bijv beurzen) en levert ook op kleine schaal zaken als patat, poffertjes of andere snacks. De bus kan dus aangepast worden voor andere doeleinden.
De eigenaar is bereid om de eventuele koper op gang te helpen door de eerste paar activiteiten samen op te trekken. Zin in? Vraag vooral een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact op met Roelof Wester: 06-15048789 of via de mail: roelof@horecapchter.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Mobiele bar | Foodtruck?

Ga direct naar de makelaar