Ommen | Outdoor Leisurelocatie

Gegevens van dit object

  • Status: Geen Status
  • Speelautomaten: Nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Ja
  • Leveranciers: Nee

Aan de rand van Ommen, middenin een prachtige bosrijke omgeving ligt Recreatiecentrum Besthmenerberg

Het park is mooi en bijzonder ruim opgezet met meerdere jaar- en seizoenplaatsen en een grote camping. Kamperen en recreëren middenin het bos!
Het park is het gehele jaar door geopend.
Recreatiecentrum Besthmenerberg staat bekend om haar unieke ligging middenin de prachtige bossen van het Overijsselse Vechtdal. Er is veel te beleven voor jong en oud. De kinderen kunnen uiteraard ruimschoots spelen in het bos of samen met het recreatieteam dat tijdens alle schoolvakanties actief is. Voor de volwassenen is het heerlijk om eindeloos te wandelen of fietsen door het verrassend variërende landschap.
Het recreatiecentrum is voorzien van een groot aantal faciliteiten, waaronder een binnen- en een buitenzwembad, het café/restaurant, de cafetaria, een grote speeltuin, een openluchttheater, fietsverhuur en een supermarkt. Tijdens het seizoen, maar ook daarbuiten worden er vele activiteiten georganiseerd die altijd goed bezocht worden.
Wij zijn op zoek naar een partner die gezamenlijk diverse leisureactiviteiten wil ontwikkelen en exploiteren.
Door de ligging en het grote oppervlakte van het terrein is het bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor Paintball. Maar bijvoorbeeld ook voor bootcamps, mudruns en survivalbanen.
Enkele steekwoorden:
Paintball
Escaperoom
Outdoor fitness
Bootcamp
Survivalrun
Hindernissen
Obstakels
Door de combinatie kamperen, horeca en leisure ontstaat er een prachtige kans voor een (startende) ondernemer om samen met een gerenommeerde ondernemer een prachtig nieuw concept te realiseren en te exploiteren.
Interesse? Neem contact met ons op via 06-15048789 of mail naar roelof@horecapachter.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Ommen | Outdoor Leisurelocatie?

Ga direct naar de makelaar