Oosterbeek | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH2-441
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: Op aanvraag
Verkoopoppervlakte: 485 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERKOCHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

Te koop: werkelijk prachtig restaurant in Oosterbeek

Dit restaurant is een van de mooiste sleutelklare horecabedrijven van Gelderland! Een prachtige en unieke locatie in een groene, bosrijke omgeving welke ook ver buiten haar eigen plaats zeer bekend staat om een comfortabele zitting en verse bereiding.De locatie bestaat al geruime tijd en is onlangs volledig verbouwd tot een bijzonder sfeervol, warm en eigentijds restaurant. Voorzien van een prachtig nieuw interieur en nieuwe keuken met de modernste apparatuur. Er is zelfs een houtskooloven!Het restaurant staat bekend om de heerlijke dagverse gerechten en een wijnkaart met meer dan 50 diverse wijnen. Het bedrijf is ook zeer geschikt voor feesten en partijen tot en met 500 personen. De locatie beschikt over een terras met uitzicht op de manage en biedt een aparte loungebar die omgetoverd kan worden tot feestzaal of private dining room. Parkeren is ook geen probleem. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en langs de kant van de weg.De huur is zeer interessant en er is veel mogelijk en bespreekbaar met de huidige eigenaar om tot overeenstemming te komen.

Indeling

Entree, met gescheiden zeer nette toiletgroepen. Doorgang naar sfeervol en gezellig restaurant met mogelijkheid tot 120 zitplaatsen. Prachtige bar en zeer nieuwe, schone, gebruiksklare keuken voorzien van alle apparatuur van topmerken. Iedere kok zal hier gelukkig worden, zoals al eerder werd gezegd: er is zelfs een houtskooloven!Via restaurant doorgang naar bar/lounge gedeelte met 40 zitplaatsen en aangrenzend terras met uitzicht op de manege. Het terras is uit te breiden tot ongeveer 100 zitplaatsen. De verhuurder is momenteel bezig met het maken van groen voorzieningen en waterpartijen die interactief gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld tuinfeesten, trouwerijen en andere partijen.Om en nabij zijn er op de 485m² vloeroppervlak ongeveer 180 zitplaatsen te creëren. De directe omgeving vind je nagenoeg geen omwonende, hiermee is er dus weinig rekening te houden met bijvoorbeeld geluid en parkeerdrukte. Deze locatie biedt alle mogelijkheden en is startklaar om geëxploiteerd te worden!

Interieur

Alles nieuw. Sfeervol. Veel ruimte. Comfortabele stoelen. Goede privacy.

Keuken

Volledig nieuwe keuken met alle moderne apparatuur inclusief gloednieuwe houtskooloven.

Terras

Het huidige terras heeft 40 zitplaatsen maar wordt in de toekomst uitgebreid naar 100 zitplaatsen. Indien gewenst is dit nog verder uit te breiden. Uitzicht op manage en groenpartijen.

Parkeerruimte

Meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.Jonge horeca-onderneming in top staat! Alles nieuw! Veel bespreekbaar!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Oosterbeek | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar