Pachter gezocht!

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-630
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

Horeca te pacht op een grote recreatiecamping in Nederland

De camping heeft rust, ruimte en recreatie als kernwoorden. Het bedrijf is zeer actief en beschikt over zowel een buiten- als een binnenzwembad. Er zijn meerdere outdoor mogelijkheden en ook is er een indoor speelruimte aanwezig.

Wij zijn op zoek naar een pachter voor de horeca die gedurende het gehele jaar actief bezig is om het de gasten naar de zin te maken.

De horecafaciliteiten zijn zeer compleet ingericht en zien er modern en eigentijds uit. Alles is tip top in orde en u kunt meteen starten!

Openingstijden

Er is sprake van minimum openingstijden.Gedurende het seizoen van 1 april tot 1 november: woensdag t/m zondag van 12:00 uur – 23:00 uur. Op feestdagen van 11:00 uur – 23:00 uur.

Tijdens schoolvakanties alle dagen van 11:00 uur tot 23:00 uur.

Buiten het seizoen: elke vrijdag en zaterdag van 15:00 – 22:00 uur. Zondags van 12:00 uur tot 20:00 uur.Meer open mag in overleg natuurlijk altijd!

Pacht

De pacht bedraagt xx% van de omzet exclusief BTW.Tevens wordt er een borg gevraagd van €xx.xxx,-

Bijzonderheden

– De overeenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van één jaar. De intentie is uiteraard dat als beide partijen tevreden zijn over de samenwerking er verlenging volgt.– De voorkeur gaat uit naar een (horeca-)koppel.In verband met discretie graag eerst uw motivatie via de mail met een cv / korte omschrijving van uw relevante werkervaring. Aanvullende gegevens worden pas kenbaar gemaakt na de eerste selectie door de verpachter.Dit horecabedrijf wordt u aangeboden in collegiale samenwerking met H.M.L. Horeca & Beheer.Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Pachter gezocht!?

Ga direct naar de makelaar