Pension met 24 kamers in Willemstad Curaçao

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH5-2586
Perceeloppervlakte: 1890 m2
Bedrijfsoppervlakte: 884 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Verkocht door HVAB Horecamakelaardij: Op een geweldige locatie gelegen dit appartementencomplex in Willemstad op Curaçao in de wijk Annabaai Punda Scharloo.

Type Horeca:   
Pension/-kamerverhuur bestaande uit 24 kamers.

Soort/locatie:
Het onroerend goed inclusief de goodwill & inventaris van dit appartementencomplex in Scharloo Willemstad op het eiland Curaçao.

Omschrijving object:
Dit prachtige pension/-appartementencomplex nabij  de wijk Annabaai Punda Scharloo in Willemstad Curacao. Het betreft een elegant historisch pand is gelegen in een prachtig wijk nabij het strand en het gezellige centrum van Willemstad.

Het pand biedt een prachtig uitzicht over de kade met de drijvende markt en de veelkleurige historische gebouwen in Nederlandse koloniale stijl. Het object ligt op loopafstand van restaurants, terrassen, winkelcentrum en uitgaansgelegenheden. En natuurlijk de wereldberoemde drijvende brug. Het is slechts twee minuten lopen naar het charmante stadscentrum met zijn vele verschillende restaurants en terrassen aan de baai.

Het pand heeft 24 kamers die zijn voorzien van alle comfort en luxe. Alle kamers hebben airco, kabel-tv, gratis wifi, een kluisje en een koelkast. De meeste kamers bevinden zich in de villa met al zijn historische details. In de omheinde tuin kunt u heerlijk ontspannen op de ligstoelen onder de zwarte olijfboom. Daarnaast is er een groot beheerders appartement, een grote werkschuur, een wasruimte, keuken en natuurlijk de lobby en lounge. Er zijn ook aparte gastenbadkamers in de buurt van de tuin.

In het centrum vind je tal van winkels en markten, musea en natuurlijk de kleurrijke historische gebouwen en de wereldberoemde drijvende brug. Al met al heeft het pand een unieke ligging op het eiland en trekt daardoor een breed publiek. Informeer via ons kantoor vrijblijvend naar de mogelijkheden van dit object.

Indeling van het bedrijf:
24 kamers met alle een eigen badkamer.

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Rondom het pand zijn meer dan voldoende terras mogelijkheden. Tevens is er een binnentuin.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 0770 of via het contactformulier.

 

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Pension met 24 kamers in Willemstad Curaçao?

Ga direct naar de makelaar