Recreatiepark t Wylde Pad

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Prijs BOG: 1.695.000,=
Perceeloppervlakte: 15000 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Edens Horeca Makelaars: Op een mooie locatie in het noorden van Friesland bieden wij u recreatiepark Het Wylde Pad aan.
Het park is door de huidige eigenaren Rachel van Sas, Bekend van lifestyle-platform De Huismuts haar man Willem van Sas, de content creator onder de naam @daddyhox en Martijn Manschot, één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, pas begin 2021 overgenomen. Deze ondernemers hebben en het park in korte tijd volledig gemoderniseerd én als een zeer unieke en bruisende locatie in de markt gezet. Nu is het moment gekomen om dit object te verkopen zodat de verkopers zich weer op andere projecten kunnen focussen.

Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Een prachtig toevluchtsoord in Fryslân. Waar gasten zich kunnen onthaasten & ontmoeten. Een deel van de accommodaties is voorzien van een hottub en daarnaast is er een wellness plein. Ook is er een sfeervolle centrale locatie met horeca. Een plek waar gasten elkaar graag ontmoeten en waar ook evenementen kunnen plaatsvinden. Voor de ondernemer is een royale en luxe bedrijfswoning aanwezig.
Het Wylde Pad is gelegen in het buitengebied van het Friese dorpje Twijzelerheide. Twijzelerheide is gelegen in de gemeente Achtkarspelen. Het park ligt ongeveer 15km ten noordoosten van Drachten, 20km ten oosten van Leeuwarden en 10km ten zuiden van Dokkum. Ideaal als je een keer de drukte op wil zoeken. Daarnaast zijn er ook volop recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, zoals wandel- en fietsroutes, wijngaard De Frysling, de botanische tuin Hortus en – voor de kleine Wylderikken – speel- & dierenpark Sanjesfertier. Het bedrijf is gelegen op korte afstand van het Bergumermeer, maar ook het Lauwersmeer en Nationaal park de Alde Feanen zijn in de regio gelegen.
Op het te koop aangebodene bevinden zich:
18 verhuureenheden, bestaande uit:
8 Recreatiewoningen
4 Boshuisjes
2 Pingosuites
2 Yurts
2 recreatieappartementen;
Groepsaccommodatie 10 pers, horeca en evenementenzaal;
Woonboerderij met bedrijfswoning en Bed & Breakfast(4 kamers) en groepsaccommodatie 12 personen;
Zeer natuurlijk ingericht terrein met een natuur ven de Pingo.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Recreatiepark t Wylde Pad?

Ga direct naar de makelaar