Restaurant in badplaats Callantsoog

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH5-2474
Bedrijfsoppervlakte: 1016 m2
Verkoopoppervlakte: 500 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee
Leveranciers: Bruikleen Heineken

Object informatie

Verkocht door HVAB Horecamakelaardij: Dit stijlvol ingerichte horecabedrijf met prachtige serre en zonovergoten terras gelegen in toeristenplaats Callantsoog, hier kunt u terecht voor een kleine hap, een uitgebreid diner en voor feesten & partijen. Eventueel over te nemen in combinatie met het onroerend goed.

Type Horeca:

Restaurant met bar-dancing, party-congrescentrum met verkeerspeeltuin.

Soort/locatie:

Exploitatie, landelijk gelegen in een toeristisch plaats Callantsoog aan de Noord-Hollandse kust in een recreatiegebied.

Omschrijving object:

Een schitterend in topconditie zijnde horecaonderneming met mogelijkheden van 2 tot 1.000 personen.

Dit bedrijf is al tientallen jaren een begrip in de gehele regio en heeft de laatste 7 jaar haar mogelijkheden verder verbreed. Na vele jaren als restaurant-discotheek te hebben gefunctioneerd is het bedrijf na een volledige verbouwing in begin 2004 uitgegroeid tot een enorm restaurant-partycentrum voor jong en oud.

Dit bedrijf is met twee restaurants, een dancing, meerdere grote zonnen-terrassen, een eigen parkeerterrein, een verkeerstuin en de zee op loopafstand uniek in zijn soort.

In de zomermaanden de missverkiezingen, BBQ-en, heerlijk op het terras genieten van een pannenkoek voor de kids tot een heerlijk diner uit de hoog aangeschreven keuken. In de weekenden lekker dansen of een cocktail drinken. In de rest van het jaar feesten en partijen, entertainmentavonden of met je familie en vrienden lekker uiteten. Een uniek horecabedrijf met heel veel mogelijkheden.

Indeling van het bedrijf:

Aan twee zijden een grote entree, twee grote restaurants, de dancing/ feestzaal met 3 grote bars waarvan een met complete live-cooking keuken, en grote keuken met gescheiden spoelkeuken, grote magazijnen, grote toiletgroepen, een speelzaal voor de kids, een verkeerstuin, diverse zonnen terrassen, groot parkeerterrein. Op de 1ste verdieping: Kantoren en kleedruimten en woonruimte en grote technische ruimte.

Personeel:

Op aanvraag

Terras:

Circa 350 m2 met 250 stoelen

Openingstijden:

Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:

Ruim voldoende voor en naast de onderneming.

Wij vertellen u graag meer over dit prachtige horecabedrijf, neem direct contact op via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Restaurant in badplaats Callantsoog?

Ga direct naar de makelaar