Restaurant & Kegelcentrum De Oirschotse Kegel Oirschot (Met ruim terras)

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Prijs invgw: 9950
Prijs huur: 3200
Perceeloppervlakte: 450 m2
Bedrijfsoppervlakte: 300 m2
Verkoopoppervlakte: 250 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras

Object informatie

In de ‘Poort van de Kempen’, zoals Oirschot ook wel bekend staat, staat dit prachtig, landelijk gelegen restaurant. Gesitueerd aan de rand van Camping de Bocht en al tientallen jaren een begrip in de Brabantse Kempen.

Het restaurant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes en beschikt over een groot en gezellig terras. Al jaren een begrip geldt zeker ook voor de kegelbaan, welke direct aan het restaurant is gelegen. Zeker in de koudere maanden zorgt dit voor veel extra inkomsten, naast de mensen die komen dineren of een feest geven in het restaurant.

Oirschot is een pittoresk dorp onder de rook van Eindhoven, zeer gunstig gelegen tussen Eindhoven, Tilburg en Den Bosch en is zeer toeristisch. Met circa 20.000 inwoners in de gemeente zelf en de vele campings en vakantieparken in de directe omgeving is er klandizie genoeg.

Het restaurant zelf is ‘landelijk’ ingericht, waar de houten elementen van de ‘oude langgevel boerderij’ fraai in terug komen. Met ruimte voor zeker 100 zitplaatsen binnen is het restaurant zeer ruim opgezet en biedt dit vele mogelijkheden voor verschillende bedrijfsformules.

Er is een hele ruime keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur om de exploitatie te kunnen draaien. Met een gescheiden afwashoek, koel- en vriescel en veel afzetmogelijkheid is het goed mogelijk om je naast het koken voor de gasten te richten op catering.

In de berging is een tweede ‘koelruimte’ gevestigd met nog een koelcel voor het bier, voorzien van zogenoemde pythonleidingen en een extra cel voor de ‘grote’ voorraad.

Het betreft dus een multifunctioneel restaurant met zeer ruim terras, waar vele kansen en mogelijkheden geboden worden. Er wordt geen overnamesom gevraagd voor de overname van de grote inventaris. Deze wordt in de huurprijs meegenomen. De weergegeven huurprijs op de website/advertentie is inclusief de inventaris, exclusief BTW. Voor de kleine inventaris, denk hierbij aan servies, potten & pannen, muziekinstallatie en dergelijke, wordt een kleine overnamesom voor gevraagd. Tijdens een bezichtiging heeft u inzage in de verdeling van de inventaris, zodat u precies weet welke inventaris in de huurprijs valt en welke inventaris aangekocht wordt.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat, welke beschikt over de nodige ervaring en welke een goede bedrijfsvisie/ bedrijfsplan kan presenteren.

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig geworden? Neem direct contact met ons op en plan geheel vrijblijvend een bezichtiging om de kansen voor u te komen bekijken.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Restaurant & Kegelcentrum De Oirschotse Kegel Oirschot (Met ruim terras)?

Ga direct naar de makelaar