Snackbar & Café op een goede locatie in Hoorn

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH5-2635
Bedrijfsoppervlakte: 319 (BAG) m2
Verkoopoppervlakte: 285 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Bruikleen taps verder n.v.t.

Object informatie

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Goedlopende snackbar en café, gelegen aan een grote woonwijk naast sporthal “De Kers” in Hoorn.

Type Horeca:   
Snackbar/ café met sportkantine functie.

Soort/locatie:
Exploitatie, gelegen in een grote woonwijk in de gemeente Hoorn, Noord-Holland.

Servicekosten/ VVE:
€ 500, – per jaar

Verkoop van het onroerend goed:
De verkoop van het onroerend goed is bespreekbaar.

Energie;
Onder bepaalde voorwaarden een huurprijs inclusief energie te bespreken, neem voor vragen hierover contact op met onze makelaar.

Bestemming:
Enkelvoudige bestemming: Horeca 3/ Sport ter plaatse 2.1.

Omschrijving object:
Dit horecabedrijf is gelegen in Hoorn-Noord, in de buurt van de Provincialeweg van de A7 richting Enkhuizen. Het bedrijf bestaat uit een snackbar en een café.

De snackbar heeft een grote klantenkring uit de omgeving. In een relatief korte tijd zijn hier prachtige omzetten gerealiseerd. De omzet van de snackbar bestaat voor het grootste deel uit afhaal-en bezorgklanten. De consumptie ter plaatse is minimaal.

Door tekort aan personeel worden minimale activiteiten georganiseerd en zijn er beperkte openingstijden. Van dinsdag tot en met zondag tussen 16.00 tot 19.30 uur.

De snackbar is goed ingericht met een ruime vitrine en een lange bakwand met een grote capaciteit, deze is geplaatst in 2017 en van het merk Florigo [een hoog rendement oven]. Verder zijn de koelingen nieuw en is de inventaris goed onderhouden. De inventaris van de snackbar verkeerd in goede staat en beschikt onder andere over een nieuw kassa-systeem. Op korte termijn zullen de motoren van de koelcel van de snackbar wel moeten worden vervangen.

Er zijn vijf elektrische fietsen aanwezig die normaal gesproken worden ingezet op bezorgingsgebied Hoorn-Noord en Zwaag. De fietsen maken onderdeel uit van de vraagprijs. Helaas wordt er dit moment door het personeel te kort niet bezorgd.

Het café heeft een warme en gezellige uitstraling en wordt goed bezocht door vaste gasten, sporters en diverse dartclubs. Het sfeervolle heeft een café capaciteit van circa 120 gasten en richt zich de laatste jaren vooral op Dartsclubs, zo zijn maar liefst negen dartbanen. Het interieur van het café is goed onderhouden.  De inventaris is klassiek,  maar goed onderhouden. Ook hier is het kasregister nieuw evenals de koelingen.

Dit is de thuishaven voor sportliefhebbers, zo is er een binnendoor naar de sporthal en komen de sporters regelmatig een drankje halen. Daarnaast zijn passanten natuurlijk ook altijd van harte welkom. Op dit moment is het café alleen doordeweeks geopend van 19.00 uur tot middernacht 00.00 uur.

Indeling van het bedrijf:
Het bedrijf bestaat uit een groot magazijn, snackbar met eigen ingang en een ruime sportkantine/café. Het bedrijf is toegankelijk voor zowel sporters als passanten.

Op de 1e verdieping is nog een kleine zaal welk gebruikt wordt voor vergaderingen en kleine bijeenkomsten.

Vetput:
Aanwezig

Website:
https://www.snackbardekersepit.nl

Personeel:
Er wordt thans alleen gewerkt met oproepkrachten.

Terras:
Buiten is het de gelegenheid om een terras te creëren hier wordt thans geen gebruik van gemaakt.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op de openbare weg en aan twee zijden gelegen parkeerterreinen.

Bijzonderheden:
Dit bedrijf is gelegen in een grote woonwijk tegen een sportcomplex aan van de gemeente Hoorn.   

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit en kunt u contact opnemen met ons kantoor via 072 509 0770 of via ons mailadres info@hvab.nl.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Snackbar & Café op een goede locatie in Hoorn?

Ga direct naar de makelaar