St. Eustatius | Restaurant, Bar & Lounge

Gegevens van dit object

Status: Te pacht
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Horeca te pacht in Oranjestad, Caribisch Nederland

Op het mooie eiland St. Eustatius aan de rand van het Caribisch gebied is de ontwikkeling van een zeer bijzonder en fraai project bijna tot zijn einde gekomen: De Whale Tails Club.

Whale Tails Club is niet alleen een paradijs in de natuur. De locatie biedt ook alle faciliteiten die u nodig heeft voor een perfecte, ontspannende vakantie.

Bij het restaurant word je getrakteerd op heerlijke maaltijden, gemaakt met verse en lokale ingrediënten. Het restaurant heeft ongeveer 50 zitplaatsen binnen en 50 op het bovenliggende terras. Vanuit het terras heb je uitzicht over de zee. Met name in de maanden januari tot april komen hier vaak vaak walvissen langs.

Het elegante Cuba Café is een bar, lounge en eetgelegenheid en bevindt zich recht boven het Whale Tails Restaurant. De ontwerplay-out van het Cuba Café is geïnspireerd op de Cubaanse levendige mix van Spaanse en Caribische cultuur. Met pittoreske bogen, trappen van vuursteen. Maar ook Cubaans geïnspireerde kunst en motieven om het mystieke Cubaanse gevoel te creëren. De bar heeft circa 30 zitplaatsen binnen en 50 buiten. Het Cuba Café biedt lunch, snacks en bites bereid door de kok van het Whale Tails Restaurant.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over St. Eustatius | Restaurant, Bar & Lounge?

Ga direct naar de makelaar