Streetcafé | Icoon van Arnhem

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Objectnummer: VMH2-619
Prijs huur: € x.xxx,- per maand
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Ja
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERHUURD | NIET MEER BESCHIKBAAR

Café te koop in het centrum van Arnhem

Streetcafé. Een café zoals het behoort te zijn, waar een ieder komt.Helaas heeft het Streetcafé de coronaperiode niet kunnen doorstaan. De verhuurder is nu op zoek naar een nieuwe topper die met frisse zin zijn schouders eronder wil zetten.Wie heeft hier niet in de late uurtjes een lekker glas gedronken en naar de verhalen geluisterd aan de bar? Dit iconische bedrijf hoort een waardige opvolger te krijgen.

Indeling

Er zijn twee entrees. Een aan het Jansplein maar ook een aan de Wezenstraat.Grote ruime bar waar ook de muziekinstallatie is gesitueerd met daarachter een zeer kleine pantry.Opgang naar de etage. Deze wordt nu gebruikt als opslag en kantoor maar kan wellicht ook gebruikt worden als extra horecaruimte.Voldoende ruimte en (sta-)tafels voor de gasten.Gescheiden toilettenBegane grond circa 80m².

Terras

Er is een gevelterras in de Wezenstraat van circa 40m².Daarnaast heeft het café ook altijd een terras gehad op het Jansplein. Wellicht zou dit weer opnieuw aangevraagd kunnen worden.

Parkeerruimte

In de buurt is voldoende parkeergelegenheid.

VerplichtingenBrouwerij: Ja – Heineken

Automaten: Ja

Leveranciers: Nee

Personeel: NeeBijzonderheden

Het café is voor corona altijd zeven dagen per week geopend geweest vanaf 14:00 uur.Een mooie kans op een uitstekende locatie met een rijke historie!Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Streetcafé | Icoon van Arnhem?

Ga direct naar de makelaar