Te pacht: Hotel in Frankrijk

Gegevens van dit object

Status: Te pacht
Objectnummer: VMH2-717
Perceeloppervlakte: 40000 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te pacht: hotel in Frankrijk.

Hotel Restaurant La Truffière bevindt zich op de D820 tussen Brive en Souillac, waar de drie departementen, de Corrèze, de Lot en de Dordogne elkaar ontmoeten. In de omgeving van de locatie zijn er dan ook vele bezienswaardigheden.

Het is een unieke locatie, midden op het platteland, maar zeker gemakkelijk bereikbaar. Met slechts tien minuten rijden bent u bij Vliegveld Brive met rechtstreekse vluchten naar London, Brussel, Parijs, Nice, Corsica en Porto. Het grote vliegveld Bergerac bevind zich op 1,5 uur rijden.

Het hotel is gekocht door een investeerder die er iets moois en unieks van wil maken. Het geheel zal volledig gerenoveerd worden en de plannen zien er werkelijk prachtig uit.

Naast het feit dat er maar liefst 32 ruime kamers komen zal het huidige zwembad gedraaid worden. Hierdoor ontstaat er meer beleving aan de waterkant.

De buitenterrassen zullen overdekt worden. Voor schaduw in de zomer en meer knusheid gedurende de rest van het jaar.

Tevens zal er een mooi buitengebouw worden gerealiseerd waar u als pachter / ondernemer kan gaan wonen. Maar welke ook gebruikt kan worden voor andere activiteiten en als wasruimte voor de camperplaats.

Het hele terrein bestaat uit maar liefst 4 ha, dus naast een camperplaats kan in een later stadium ook nog nagedacht worden over meer leisure- en verblijfsmogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar een pachter die mee wil(len) werken aan een prachtig nieuw te realiseren hotelconcept met vele mogelijkheden. Iemand die geheel zelfstandig een nieuwe hotelexploitatie kan opzetten. Met ruime ervaring in de leisure, horeca en/of toerisme.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Te pacht: Hotel in Frankrijk?

Ga direct naar de makelaar