Te pacht: restaurant naast golfbaan

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-718
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Voor een restaurant aan de rand van Golfbaan Weleveld zoeken wij een pachter.

Aan de rand van Zenderen ligt de niet alledaagse golfbaan Weleveld Golf. Op een prachtige locatie tussen Borne en Albergen, niet ver van Almelo, Hengelo en Oldenzaal.

De baan ligt op een deel van een eeuwenoud landgoed en is begin 2015 geopend. Weleveld Golf is een uitdagende 9-holes golfbaan met de NGF-A status. Een baan met licht glooiende fairways, geonduleerde greens, robuust ogende bunkers met een grillig karakter, schraal grasland en daar waar mogelijk heide. Een kudde schapen houdt de rough onder controle. Ervaar de mooie natuur en vooral de rust……

Wij zoeken een pachter met liefde voor de golfsport. Iemand die de leden het thuisgevoel kan geven in hun clubhuis. En die zich daarnaast ook actief gaat inzetten om andere gasten te verwelkomen in zijn/haar bedrijf.

Het restaurant is gelegen aan de doorgaande weg en bezit een zelfstandige horecavergunning en horecabestemming. De horeca is daarmee dus voor iedereen toegankelijk. Overdag dient echter wel de aandacht te liggen bij de golfer op het complex.

Het bedrijf is compleet ingericht. U hoeft niks, maar dan ook niks zelf mee te nemen! Behalve een gezonde dosis enthousiasme en inzet!

De horeca bevindt zich op een mooie, hoger gelegen, zichtlocatie met een grote parkeerplaats aan de voorzijde. De locatie heeft een gezamenlijke ingang met de Golf-shop en de kleedkamers van de 500+ leden.  Aan de rechterzijde de doorgang naar het bijzonder ingerichte horecagedeelte met diverse doorgangen naar het terras. Er is een mooi geoutilleerde open keuken. In de kelder is er voldoende opslag en een koel- en vriescel.

Mooie uitgifte bar en maar liefst 100 zitplaatsen. Er is een prachtig ruim en groot terras aanwezig met uitzicht over het terrein. Hier kunnen maar liefst 150 gasten zitten.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Te pacht: restaurant naast golfbaan?

Ga direct naar de makelaar