Twello | Horecalocatie voor eigentijds Italiaans Concept

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Objectnummer: VMH2-576
Prijs huur: €x.xxx,- per maand
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERHUURD | NIET MEER BESCHIKBAARHet bedrijf bevindt zich aan de doorgaande weg tussen Twello en Deventer op een prachtige zichtlocatie. Het verkeer moet op de locatie net afremmen voor de rotonde die 50 meter verderop ligt en het bedrijf valt extra op door de witte kleur!Aan de voorzijde is een mooi terras aanwezig waar je lekker kunt genieten zonder hinder te hebben van de auto’s. Er is aan de achterzijde een mooie ruime parkeerplaats aanwezig!

Wij zoeken:

Namens de verhuurder zijn wij opzoek naar een frisse, gemotiveerde vakkundige ondernemer of ondernemersechtpaar.Hij/zij weet zich met eenvoud en kwaliteit te onderscheiden maar beschikt niet over voldoende eigen middelen om grote investeringen te doen. Het is de bedoeling dat er een Italiaans concept/kaart gedraaid gaat worden met enkel verse Italiaanse producten. Zoals pizza, pasta, soepen, salades en ijs.De oven is reeds aanwezig! Het is niet de bedoeling dat er gefrituurd gaat worden.

Wij bieden:

Een huurovereenkomst voor tien jaar voor een praktisch, ingericht, verbouwd en ontwikkeld horeca object met legio mogelijkheden.Deze huurovereenkomst zal niet overdraagbaar zijn. Toestemming hiervoor zal aangevraagd worden via de rechtbank.Huurbetaling per drie maanden vooruit! Verdere informatie/voorwaarden zullen in een later stadium besproken worden.Het betreft het linker gedeelte. De zaal alsmede de serre aan de rechterkant kunnen in overleg met de verhuurder beschikbaar gesteld worden voor feestjes, bijeenkomsten aan derden. Dit hoort dus niet bij het gehuurde.

Terras

Mooi ruim afgescheiden terras aan de voorzijde.

Parkeren

Er is een mooi ruim parkeerterrein aan de achterzijde.Prachtig bedrijf met mogelijkheden aan de doorgaande weg tussen Deventer en Twello.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Twello | Horecalocatie voor eigentijds Italiaans Concept?

Ga direct naar de makelaar