Utrecht | Horecalocatie

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Objectnummer: VMH2-468
Prijs huur: € x.xxx,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 173 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERHUURD | NIET LANGER BESCHIKBAAR

Te huur: horecalocatie in Utrecht

Wegens bijzondere omstandigheden staat deze horecalocatie te huur in Utrecht. In het midden van de gewilde wijken Tuinwijk en de Vogelenbuurt en op een prachtige zichtlocatie aan de Willem van Noortstraat. De horecaruimte ligt centraal aan een plein met diverse voorzieningen en horeca.

Indeling

Dubbele entree waarvan één gezamenlijke met de bovengelegen tandartsenpraktijk. Kleine gescheiden toiletten in de entree.Ruime locatie: circa 173m² met grote frontbreedte welke in een driehoek punts toeloopt. Achterin het object een plat dak waar goed een keuken gerealiseerd kan worden.Geheel goed toegankelijk voor het aanleggen van nieuwe voorzieningen met deels  kruipruimte en ongeveer 60m² kelder met een stahoogte van 1.85 meter onder de balken en circa 2.10 meter tussen de balklaag. Uitbreiding van de kelder behoort tot de mogelijkheden.

Terras

Conform informatie verstrekt aan de informatiebalie van de gemeente is een een terras voor de gevel (ongeveer 1.10 meter buiten de gevel) mogelijk. En nog een uitgebreider terras volgens een aangevraagde vergunning.

BijzonderhedenOp deze locatie is (kleine) horeca mogelijk tot 22:00 uur;

Geen overname kosten van toepassing;

Vrij van verplichtingen met betrekking tot een brouwerij of andere diensten / leveranciers;

De kelder is separaat te huur voor €5.000,- per jaar excl. BTWOp de hier onderstaande foto's kunt u een beeld krijgen van de ruimte als deze helemaal leeg is:Deze horecaruimte bevindt zich op een mooie, unieke zichtlocatie in een gezellige buurt. Naast Albert Hein, diverse (delicatessen) winkels en andere horeca.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Utrecht | Horecalocatie?

Ga direct naar de makelaar