Utrechtse Heuvelrug | Horeca op vakantiepark

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-311
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

In het gebied Utrechtseheuvelrug en Geldersevallei ligt dit mooie park met een groot aantal vaste standplaatsen, maar ook zeer veel toeristen weten dit mooie park elke keer weer te vinden. Er worden zeer veel activiteiten gehouden op dit mooie park. Tevens zijn er al samenwerkingen met bepaalde organisatie bureaus die ook dankbaar gebruik maken van de horeca. De eigenaar wil zich geheel toeleggen op de gast, het terrein en de randzaken en wil daarom graag de horeca uitbesteden.

De mastiek en de voorraad dient overgenomen te worden.

Je dient in ieder de weekenden vanaf april tot en met oktober, de feestdagen en alle vakanties open te zijn voor de gasten van het park.

Indeling:

Bourgondisch ingericht gezellig restaurant met 35 vaste zitplaatsen en een ruime bar met gescheiden toiletgroepen. Groot terras gesitueerd langs een doorgaande fietsroute.

Grote feestzaal, 120 stoelen, een podium, compleet muziek systeem en feestverlichting. Grote bar afgescheiden met schuifwanden. Daarachter is cafetaria/eetcafé gesitueerd met een pool- en gewone biljarttafel. Mooi terras aan parkzijde.

De cafetaria heeft een softijsmachine, 3 frituurs, bakplaat en een bainmarie. Er is een kleine keuken die voorzien is van de noodzakelijke apparatuur. Koel- en diepvriescel zijn aanwezig.

Terras:

Er is voldoende terras aanwezig.

Superkans met al een mooie aantoonbare omzet!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Utrechtse Heuvelrug | Horeca op vakantiepark?

Ga direct naar de makelaar