VIC Kitchen & Bar, Centrum Eindhoven A1 locatie

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Prijs invgw: 285000
Prijs huur: 3700
Perceeloppervlakte: 150 m2
Bedrijfsoppervlakte: 50 m2
Verkoopoppervlakte: 45 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Dit gezellige restaurant is gelegen op een High Traffic locatie aan de voet van de Catharinakerk aan het Catharinaplein. Een absolute A1 locatie in het hartje van Eindhoven zoals er maar weinig van zijn.

VIC Kitchen & Bar (Voormalig Street Food Eindhoven), is een gezellig, modern en zeker knus restaurant met groot terras op het plein. In de maanden dat je het terras goed kunt exploiteren heb je als eigenaar de beschikking over circa 120 m² terras waar je ruim 100 gasten kwijt kunt. In de wintermaanden kun je een gedeelte van het terras, tegen de zaak aan, dichtmaken en verwarmen.De uitstraling van het restaurant is onderscheidend met andere, vergelijkbare ondernemingen in het centrum. Er is gekozen voor een moderne, warme industriële look, welke helemaal past bij de stad.

De vele huisgemaakte producten zijn kenmerkend voor VIC Kitchen & Bar en zeer geliefd bij de klanten.

Gastvrijheid en kwaliteit zijn wel de twee kernwoorden van deze mooie en vooral gezonde onderneming.

VIC Kitchen & Bar heeft een serieuze omzet met dito resultaat. Gelet op de openingstijden liggen daar zeker nog kansen voor een nieuwe ondernemer.De zaak is sfeervol en modern ingericht. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, welke zich in prima staat bevindt.Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor meer informatie met Rogier Restiau op 06-55113560 of rogier@abema.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over VIC Kitchen & Bar, Centrum Eindhoven A1 locatie?

Ga direct naar de makelaar