Vierhouten | Cafetaria op vakantiepark

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-325
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT – NIET MEER BESCHIKBAAR

Net even buiten Vierhouten bevindt zich Recreatiepark Samoza. Het park is de oudste camping van Nederland, opgericht in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen nog onder de naam Saxenheim. De oude kantine uit 1927 is nog altijd aanwezig en staat op een heuvel centraal op het park gelegen.

Vierhouten is een dorp in de gemeente Nunspeet, Gelderland. Het is gelegen op de Veluwe, tussen Elspeet, Nunspeet en Vaassen.

Recreatiepark Samoza is met zo’n 1100 standplaatsen misschien wel een van de grootste campings/bungalowparken van Nederland. Middenin de natuur gelegen is het park groots en ruim ingericht en voorzien van alle denkbare faciliteiten. Wat te denken van een eigen manege! Niet voor niets is de slagzin: “Vervelen? Onmogelijk bij Samoza”

Het park is het gehele jaar door geopend en is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige natuur in de omgeving te verkennen. Ook bezienswaardigheden zoals Het Verscholen Dorp, De Kijktuinen Nunspeet, Paleis Het Loo, de mooie en historische plaatsen Elburg en Harderwijk liggen op een korte reisafstand.
Wij zijn op zoek naar een pachter voor de cafetaria op het park
Karakterschets pachter:

Horecaondernemer in hart en nieren, communicatief vaardig, financieel bewustzijn, goed in plannen en organiseren, resultaatgericht, klantgericht, commercieel inzicht, stressbestendig en flexibel.

Wij zijn met name op zoek naar kandidaten die een eigen visie hebben en die in staat zijn een bedrijf op te bouwen en te vervolmaken.

Functie-eisen:

Relevante werkervaring in een cafetaria in een groot dorp of kleine stad, liefst in een leidinggevende functie of als ondernemer.

Interesse?
Stuur uw cv met relevante werkervaring en uw motivatie  naar roelof@horecapachter.nl t.a.v. Roelof Wester.

Wij zullen hieruit een selectie maken. Deze zullen we weer uitnodigen voor een kennismaking op locatie. Hiervoor plannen wij een aantal nader te bepalen dagen. Er worden geen individuele afspraken gemaakt.

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan zelf contact op te nemen met het park!

Indeling:

De cafetaria, met een oppervlakte van in totaal zo’n 65m2 (inclusief bakwand en counter), bevindt zich bij de hoofdingang van het park, tegenover de supermarkt. Hoewel met name gericht op afhaal is het ook mogelijk om de consumpties ter plaatse te nuttigen. Hiervoor is een kleine ruimte met zo’n zestien zitplaatsen beschikbaar.

Naast de keuken bevindt zich een kleine bijkeuken met o.a. een vaatwasmachine en een mise-en-place ruimte van zo’n 17,5m2 en een magazijn van ca. 8m2

De cafetaria is o.a. voorzien van een professionele bakwand van vijf meter lengte (inclusief bakplaat en au-bain-marie) en een gecombineerde softijs- en milkshakemachine en grenst aan de ligweide behorende bij het golfbad van het park. Het is dan ook mogelijk om via een loketfunctie ook deze gasten rechtstreeks te faciliteren.

Terras:

Voor de cafetaria bevindt zich een terras met uitzicht op entree van het park en de supermarkt. Hier is plaats voor zo’n 40 gasten, maar misschien is het mogelijk om het terras uit te breiden. Dit zou dan in overleg moeten gaan met het recreatiepark.

Bedrijfswoning:

De voorkeur gaat uit naar een pachter uit de omgeving. Dit in verband met reistijden ed.. Het is echter ook mogelijk om op het terrein een stacaravan of chalet te huren.

Parkeerruimte:

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op diverse plekken op het park.

Bijzonderheden:

-De gevraagde pachtsom is xx% van de omzet excl. BTW met een minimum van € xx.xxx,-. De pachtsom is inclusief de huur!

-Het mastiek en de voorraad dienen te worden overgenomen.

-Er wordt een borgsom gevraagd van € 15.000,- voor de inventaris.

-Er zal een maandelijkse begeleiding komen vanuit de verpachter.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Vierhouten | Cafetaria op vakantiepark?

Ga direct naar de makelaar