Vierhouten | Horeca op vakantiepark

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-326
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT – NIET MEER BESCHIKBAAR
Pachter gezocht voor de horecaexploitatie op Recreatiepark Samoza
Net even buiten Vierhouten bevindt zich Recreatiepark Samoza. Het park is de oudste camping van Nederland, opgericht in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen nog onder de naam Saxenheim. De oude kantine uit 1927 is nog altijd aanwezig en staat op een heuvel centraal op het park gelegen.

Vierhouten is een dorp in de gemeente Nunspeet, Gelderland. Het is gelegen op de Veluwe, tussen Elspeet, Nunspeet en Vaassen.

Recreatiepark Samoza is met zo’n 1100 standplaatsen misschien wel een van de grootste campings/bungalowparken van Nederland. Middenin de natuur gelegen is het park groots en ruim ingericht en voorzien van alle denkbare faciliteiten. Wat te denken van een eigen manege! Niet voor niets is de slagzin: “Vervelen? Onmogelijk bij Samoza”

Het park is het gehele jaar door geopend en is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige natuur in de omgeving te verkennen. Ook bezienswaardigheden zoals Het Verscholen Dorp, De Kijktuinen Nunspeet, Paleis Het Loo, de mooie en historische plaatsen Elburg en Harderwijk liggen op een korte reisafstand.
Wij zijn op zoek naar een pachter voor het grand café, het restaurant en de terrasexploitatie op het park.
 

Karakterschets pachter:

Horecaondernemer in hart en nieren, communicatief vaardig, financieel bewustzijn, goed in plannen en organiseren, resultaatgericht, klantgericht, commercieel inzicht, stressbestendig en flexibel.

Wij zijn met name op zoek naar kandidaten die een eigen visie hebben en die in staat zijn een bedrijf op te bouwen en te vervolmaken.

Functie-eisen:

Relevante werkervaring in een leidinggevende functie, het liefst op een vakantiepark of hotel.

Interesse?
Stuur een sollicitatie met een curriculum naar roelof@horecapachter.nl t.a.v. Roelof Wester. Wij zullen hieruit een selectie maken. Deze zullen we weer uitnodigen voor een kennismaking op locatie. Hiervoor plannen wij een aantal nader te bepalen dagen. Er worden geen individuele afspraken gemaakt.

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan zelf contact op te nemen met het park!

Indeling:

Het restaurant bevindt zich op een heuvel, centraal in het park gelegen. De oppervlakte bedraagt zo’n 100m2 met een prachtige eilandbar middenin de zaak. Het restaurant heeft ca. 40 zitplaatsen en nog eens plek voor ruim 20 gasten aan de bar.

Daarnaast valt onder de exploitatie nog het Grand Café met een totale oppervlakte van 170m2. De grote bar, een knusse zithoek rondom de open haard en een klein podium zijn de blikvangers in deze ruimte. Er is op het moment sprake van ca. 60 zitplaatsen maar dit is goed uit te breiden. Aan de bar is plaats voor zo’n 25 tot 30 gasten.

Het restaurantgedeelte met het podium is door een transparant doek gescheiden van het café gedeelte waardoor buiten het seizoen toch een gezellige ruimte gecreëerd wordt als er wat minder gasten zijn. Tijdens het seizoen is het hierdoor mogelijk de diverse functies van het bedrijf enigszins te scheiden.

Naast het grand café bevindt zich de chillout ruimte voor de jeugd met diverse spelmogelijkheden.

De keuken en de bijkeuken hebben een gezamenlijk oppervlakte van 30m2 (18m2 en 12m2). Alle benodigde apparatuur is aanwezig, waaronder een bakwand voorzien van bakplaat en au-bain-marie van ca. 2,5 meter lengte.

Bij het horecacomplex waarin zich het grand café bevindt is ook nog een kleine bar welke momenteel als opslagruimte dient. Deze ruimte hoort bij het grand café maar heeft een eigen ingang en toiletgroep. Hier is dus nog een geheel nieuw concept binnen de exploitatie mogelijk.

Terras:

Bij het grand café hoort een groot terras met ca. 80 zitplaatsen. Het terras grenst aan de diverse sportvelden van het park, met diverse kinderspeeltoestellen.

Bedrijfswoning:

De voorkeur gaat uit naar een pachter uit de omgeving. Dit in verband met reistijden ed.. Het is echter ook mogelijk om op het terrein een stacaravan of chalet te huren.

Parkeerruimte:

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op diverse plekken op het park.

Bijzonderheden:

-De gevraagde pachtsom is xx% van de omzet excl. BTW met een minimum van € xx.xxx,-. De pachtsom is inclusief de huur!

-Het mastiek en de voorraad dienen te worden overgenomen.

-Er wordt een borgsom gevraagd van € 15.000,- voor de inventaris.

-Er zal een maandelijkse begeleiding komen vanuit de verpachter.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Vierhouten | Horeca op vakantiepark?

Ga direct naar de makelaar