Wanneperveen | Hotel & Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: VMH2-306
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: € xx.xxx,- per maand
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERKOCHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

Hotel de Beulacke is gelegen midden in het prachtige merengebied van de Kop van Overijssel. Het hotel is centraal gelegen tussen het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Het hotel is gelegen op een kruising van wegen en vaarwegen in het roemruchte gehucht Blauwe Hand en op slechts 2 kilometer van Giethoorn. Het hotel is gevestigd aan de rand van het waterpark Beulacke haven, diverse mooie bungalows en een prachtige jachthaven. In en om dit waterpark worden erg veel activiteiten georganiseerd.

Indeling:

Begane grond: entree/hal met doorgang naar het ruime restaurant. Het restaurant heeft ongeveer 90 zitplaatsen. Grote keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en spijzenlift, aparte opslag en wasruimte. Eerste verdieping ruime zaal voor ongeveer 250 personen met aparte opslag en pantry.

Vanuit de entree/hal is de doorgang naar het ruime zwembad circa 150m2. Er zijn kleedhokjes en lockers aanwezig zodat het ook toegankelijk zou kunnen zijn voor niet gasten van het Hotel. Er is een ruime sauna, met dompelbad en stortbak en aparte relaxruimte, welke ook geschikt zou zijn als fitnessruimte.

Op de bovenverdieping zitten de 15 ruime hotelkamers, allen voorzien van eigen badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en een linnenkamer.

Terras:

Zeer ruim terras aan de buitenkant, met groot grasveld ernaast en mooi uitzicht over het water. Eigen aanlegsteiger. Voldoende ruimte op het grasveld om activiteiten te organiseren. Momenteel 60 zitplaatsen, maar uit te breiden naar het veelvoudige.

Parkeerruimte:

Ruime parkeermogelijkheden op eigen grond en voldoende op parkeerplaatsen van het waterpark.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Wanneperveen | Hotel & Restaurant?

Ga direct naar de makelaar