Zeeland | Horeca op camping

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-317
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

Familiecamping ‘De Zeester’ bevindt zich in Scherpenisse, onderdeel van de gemeente Tholen in Zeeland. De camping, met 87 staanplaatsen, ligt pal aan de Oosterschelde. Hier bevindt zich ook een unieke duiklocatie (voor gevorderden) waar gedoken kan worden tot een diepte van circa 40 meter. De camping heeft dan ook een 24/7 vulstation en wordt regelmatig bezocht door duikers uit Nederland en België. Om zich volledig te kunnen richten op de verdere ontwikkeling van de camping is de eigenaar op zoek naar een pachter voor de kantine op de camping.

Het gaat hier om een ruime, zeer netjes onderhouden kantine, die ook toegankelijk is voor passanten. Er is een kleine, efficiënte keuken aanwezig van waaruit een kleine menu- en snackkaart wordt gevoerd. Ook om mee te nemen.

Heel bijzonder zijn een viertal Koreaanse Tafelgrillen waaraan men gezellig kan bbq-en. Dit is mogelijk tot een gezelschap van 24 personen!

Op de camping is een zeer actieve activiteitencommissie waardoor er veel mogelijkheden bestaan om gezamenlijk evenementen te organiseren.

Indeling:

De kantine heeft een vloeroppervlakte van ca. 100m2 en heeft 54 zitplaatsen. Aan de bar, achterin de kantine gelegen, is plaats voor zo’n 15-20 gasten. Vanuit de bar is er direct toegang tot een kleine efficiënte keuken voorzien van diverse apparatuur zoals een compacte oven, friteuses, een zes-pits kookplaat en een vaatwasser.

De gescheiden toiletgroepen bevinden zich pal naast een separate ruime rookruimte.

Aan de terraszijde van het café staat een biljart en tevens is er een beamer aanwezig voor presentaties e.d..

Er zijn twee grote koelcellen aanwezig voor zowel de keuken als gekoelde drankvoorraad. In het ruime magazijn staan daarnaast ook nog twee grote staande vriezers.

Terras:

Vanuit de kantine is er door een grote, openslaande pui toegang tot het terras met een oppervlakte van ca. 100m2. Op het moment biedt het terras plek aan zo’n dertig gasten, maar door zomers de pui open te zetten en een x-tal tafels erbij te plaatsen is er ruim voldoende zitgelegenheid.

Parkeerruimte:

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:

De gevraagde pachtsom is €x.xxx,- per jaar. Tevens wordt er een borg gevraagd van €6.000,-.

Het pachtcontract is voor tenminste twee jaar, en is daarna jaarlijks opzegbaar.

De voorkeur gaat uit naar een pachter uit de omgeving. Dit in verband met reistijden ed.. Het is ook mogelijk om tijdens het seizoen een stacaravan te huren.

Op het moment zijn de openingstijden beperkt tot de weekenden (vanaf Pasen) en is de kantine alleen tijdens de hoogzomer ook doordeweeks geopend.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Zeeland | Horeca op camping?

Ga direct naar de makelaar