Zeewolde | Horeca op vakantiepark

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-324
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERPACHT – NIET MEER BESCHIKBAAR
Pachter gezocht voor de horeca op Naturistenpark & Camping Flevo-Natuur
 

Aan de rand van Zeewolde, middenin een prachtige bosrijke omgeving ligt een van de grootste naturistenparken van Europa, Flevo-Natuur. Het park is mooi en ruim opgezet met een groot aantal jaar- en seizoenplaatsen en een zeer grote camping. Flevo-Natuur is het gehele jaar door geopend. Het park is ook te bezoeken door dagjesmensen die gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Een zeer interessante doelgroep extra voor de horeca!

Het park is voorzien van een groot aantal faciliteiten, waaronder een binnen- en een buitenzwembad, meerdere sauna’s, diverse sport- en spelvelden, een supermarkt, een cafetaria en een grand café. Tijdens het seizoen, maar ook daarbuiten worden er vele activiteiten georganiseerd die altijd goed bezocht worden.
Wij zijn op zoek naar een pachter voor het grand café, de cafetaria & de exploitatie van de buitenbar.
 

Karakterschets pachter:

Horecaondernemer in hart en nieren, communicatief vaardig, financieel bewustzijn, goed in plannen en organiseren, resultaatgericht, klantgericht, commercieel inzicht, stressbestendig en flexibel.

Functie-eisen:

Relevante werkervaring in een leidinggevende functie.  Onze voorkeur gaat uit naar een koppel of stel in verband met de grootte van het bedrijf.

Interesse?

Stuur uw cv met relevante werkervaring en uw motivatie  naar roelof@horecapachter.nl t.a.v. Roelof Wester.

Wij zullen uit alle reacties een selectie maken welke wij vervolgens uitnodigen voor een kennismaking op locatie. Hiervoor zullen wij een aantal nader te bepalen dagen inplannen. Er worden geen individuele afspraken gemaakt.

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan zelf contact op te nemen met het park!

Indeling:

Het grand café vormt de kern van de horeca en is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Zelfs van domotica! In totaal zijn er zo’n 80 zitplaatsen mogelijk met daarnaast nog plaats voor 20 gasten aan de bar. De oppervlakte van het grand café inclusief het restaurantgedeelte is zo’n 300m2.

Door een transparant doek wordt het restaurant gescheiden van de bar. Deze afscheiding zorgt er tevens voor dat het ook op wat rustige tijden buiten het seizoen erg gezellig is.

Er is een zeer grote keuken aanwezig, van alle gemakken en apparatuur voorzien van waaruit het restaurant bediend kan worden, maar waar ook de mise-en-place gemaakt kan worden ten behoeve van de buitenbar en de cafetaria. Totale oppervlakte ca. 65m2

De cafetaria, met een oppervlakte van 25m2, bevindt zich aan de achterkant van het horeca-complex en is met name gericht op de afhaalfunctie. De cafetaria is voorzien van een professionele bakwand en een gecombineerde softijs- en milkshakemachine en grenst vanuit de werkruimte aan de grote keuken waardoor beide werkplekken elkaar goed kunnen ondersteunen.

Terras:

Vanuit het grand café kom je op het grote terras grenzend aan het buitenbad. Het terras heeft zo’n 60 tot 80 zitplaatsen en heeft tevens een grote, ruime buitenbar met plaats voor nog eens zo’n 30 gasten. Tijdens het kampeerseizoen van april t/m oktober is bij mooi weer de buitenbar geopend voor een hapje en een drankje.

Bedrijfswoning:

De voorkeur gaat uit naar een pachter uit de omgeving. Dit in verband met reistijden ed.. Het is echter ook mogelijk om op het terrein een stacaravan of chalet te huren.

Parkeerruimte:

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op diverse plekken op het park. Het park zelf is overigens autovrij behalve ten behoeve van laden en lossen.

Bijzonderheden:

-De gevraagde pachtsom is xx% van de omzet excl. BTW met een minimum van € xx.xxx,-. De pachtsom is inclusief de huur!

-Het mastiek en de voorraad dienen te worden overgenomen.

-Er wordt een borgsom gevraagd van € 20.000,- voor de inventaris.

-Er zal een maandelijkse begeleiding komen vanuit de verpachter.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Zeewolde | Horeca op vakantiepark?

Ga direct naar de makelaar