Zeist | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: € 2.833,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 265 m2
Verkoopoppervlakte: 230 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Ja
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te koop: multifunctioneel horecabedrijf met 230m² verkoopruimte en een ruime bedrijfswoning.

In de bekendste straat van Zeist is dit gezellige bedrijf gevestigd. Dit bedrijf is bijzonder door haar mooie indeling. Met maar liefst twee bedrijven/ zalen onder één dak biedt dit bedrijf vele mogelijkheden!

Het bedrijf bestaat uit een restaurant met terras, een multifunctionele zaal met daarbij een een ruime boven-/bedrijfswoning. De onroerende zaak wordt casco gehuurd. Het pand ligt aan de Slotlaan 249 te midden van het centrum van Zeist. Het horecabedrijfspand is goed onderhouden.

Indeling: via de entree op het terras komt u in het sfeervolle restaurant. Via een speelse verlaging zijn aan de voorzijde zitplaatsen gecreëerd waar men zicht heeft op de winkelstraat. De ruimte biedt momenteel plaats voor 40 couverts. In restaurant treft u verder verschillende banken en stoelen tafels en een houten bar met rijk uitgeruste achterwand aan. Vanuit het restaurant is er toegang tot de keuken met daarbij een achterliggende bijkeuken/afhaal.

Aan de achterzijde bevindt zich de multifunctionele zaal met een tweede bar. De zaal is zeer geschikt voor feesten, partijen, bruiloften en bijeenkomsten tot ± 100 man. De zaal is voorzien van een beamer, geluidsinstallatie en aparte opslagruimte. De ruimte heeft een aparte entree die bereikbaar is vanaf de Jagerlaan. De ruimten zijn ruim ingericht en geven een verzorgde en nette indruk. Via de hal aan de achterzijde van het restaurant bereikt u de dames- en herentoiletten.

Aan de voorzijde bevindt zich een gezellig terras van circa 30 zitplaatsen. Ook aan de zijkant is er een klein terras van 10 zitplaatsen.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een ruime bovenwoning van maar liefst 105 m² bestaande uit een open keuken, woonkamer, dakterras, badkamer, twee separate toiletten en vier (slaap)kamers. De bedrijfswoning heeft een eigen entree aan de voorzijde van het pand direct naast de entree van het restaurant.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Zeist | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar