Zutphen | Restaurant, Eetcafé, Grand Café | 250m2

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Prijs invgw: € 50.000,-
Prijs huur: Op aanvraag
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Ja
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Horeca te koop in het centrum van Zutphen op een absolute A1-locatie

Zeer mooi gelegen in Zutphen staat dit prachtige horecabedrijf met ca. 400m² en een schitterend terras op de Houtmarkt te koop. De locatie bevindt zich hartje centrum in hét winkel- en horecagebied en aan het evenementenplein de Houtmarkt.

Dit sfeervolle en authentieke grand café / restaurant met ruime bar beschikt over ca. 80 zitplaatsen (uit te breiden tot ruim 120), een authentieke gewelvenkelder (ca. 50 personen), toiletgroepen in de kelder, keuken en diverse opslagruimten. Er is een zeer mooi ruim en groot terras aanwezig voor circa 90 stoelen.

Op de begane grond bevindt zich het restaurant / grand café. Een ruime bar aan de linkerzijde en diverse verhogingen maken het een zeer leuk en speels ingedeeld bedrijf. Voorheen was hier een stadsbrouwerij gevestigd. De installatie is inmiddels weggehaald en deze ruimte is eenvoudig bij het restaurant te betrekken voor extra verkoopruimte.

Ook is er een trap naar beneden naar de bijzondere gewelvenkelder met eigen bar. Ook is hier de  opslag en een nette toiletgroep. Een tweede kelder bevindt zich onder de keuken en is ingericht als voorraadruimte.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Zutphen | Restaurant, Eetcafé, Grand Café | 250m2?

Ga direct naar de makelaar