“Mag mijn verhuurder de huur van mijn gehuurde bedrijfspand verhogen?”, “Wat dient er in het huurcontract van een bedrijfsruimte staan?” en “Hoe kom ik onder mijn huurcontract uit en wat zijn de voorwaarden?” zijn vragen waar u als huurder van een horecabedrijf en/of -pand tegenaan kunt lopen. De horecamakelaars van Vakgroep Makelaars Horeca hebben de kennis en kunde in huis om al uw vragen te beantwoorden.
Ook kunnen wij met u meekijken of u een eerlijke en realistische huurprijs betaalt. Wij vergelijken horecabedrijven met elkaar, die qua gebruiksmogelijkheden en objectieve huurwaarden ongeveer hetzelfde zijn als uw onderneming. De volgende eigenschappen kunnen daarbij een rol spelen:
- Oppervlakte en indeling;
- Front-/diepteverhouding;
- Ligging en locatie;
- Kwaliteit van het pand;
- Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Wanneer blijkt dat u te veel huur betaalt, kunnen wij u helpen bij het bedingen van een huurprijsverlaging. Wij zetten onze kennis, begeleiding en contacten in om dat proces zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.