Horeca makelaar in Drachten

Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte om jouw horecaonderneming te starten of uit te breiden in Drachten? Dan ben je bij Vakgroep Makelaar Horeca op het juiste adres. Bij de VMH zijn 6 horeca makelaarskantoren aangesloten die specifiek landelijk verspreid liggen. VMH heeft al sinds de start in 1993 hart voor de horeca. 

Horeca makelaar in Drachten

De horeca makelaar voor in Drachten/ Friesland en Groningen betreft Edens Makelaars.

Ben jij op zoek naar een horecapand in het centrum van Drachten of kies jij liever voor het buitengebied van Drachten VMH heeft verschillende horeca panden op verschillende locaties in de verkoop staan. Ga jij voor een A1 locatie?

Omdat Vakgroep Makelaars Horeca regionale horeca makelaars zijn met een landelijk netwerk, kunnen wij jou in contact brengen met de juiste mensen. 

Aankopen, verkopen en taxaties

Ben jij op zoek naar een horecapand in Drachten bij VMH terecht voor het aankopen, verkopen, taxaties en advies. 

Wij werken op een betrokken, eerlijke, transparante en betrouwbare wijze. Daarnaast zijn wij rechtdoorzee. Dit betekent ook dat wij het aangeven als uw droom bijvoorbeeld niet verwezenlijkt kan worden. In dat geval kijken we graag samen met u naar andere mogelijkheden.

Wilt u weten wat mogelijk is bij de verkoop of aankoop van een horecazaak in Drachten, zoals een restaurant, buurtcafé, ijssalon, hotel of B&B? Vraag dan gerust een GRATIS adviesgesprek aan.

Meer informatie over VMH de horeca makelaar in Nederland.

Of u nu een restaurant in Drachten wilt verkopen, een plaatselijke kroeg in een klein dorp wilt pachten of een hotel met 60 kamers in Duitsland wilt aankopen; Vakgroep Makelaars Horeca (VMH) is hierbij graag uw partner. Er zijn 6 makelaarskantoren aangesloten bij VMH die gespecialiseerd zijn in horeca. Dit betekent dat er altijd een horeca makelaar met regionale kennis bij u in de buurt is. Ook voor aan- of verkoop van een horecabedrijf in Noord-België en Duitsland hebben wij de expertise in huis.

Ga terug